Fri, Oct. 12th, 2007, 10:26 am

Oktobris, piektdiena.

Rīt aizvizināšos uz dzimto pusi - ne visai dzimtajā skolā ir salidojums (vidusskola, es tur nolauzu 3 gadus).

Pelēks viss. Šorīt bērnudārzā mēģināju Eduarda skapītim pielikt salabotās durvis - agrāt tās krita nost no eņģēm. Tagad tās ir grūti aizvērt. Kad eju prom, bērni māj pie loga, Eduarda baltās ausis izceļas uz tumšā istabas fona, viņš lēkā un vēcina abas rokas.

Pielēju mašīnai benzīnu un pat atcerējos nolikt LAMB karti atpakaļ. Perfekti.

Vakar biju RIMI. Kā siera ražotāji atšķir kamambēru no brī? Dzeltenas pļekas baltā garozā, kā var pateikt, kura ir kura? Bet var jau būt, ka es neesmu gana izkopies. Bērnībā nevarēju atšķirt dabīgo kafiju no šķīstošās. Tagad man garšo kafijas dzēriens "Vasara". Kā karsta un šķidra saldskābmaize.

Oktobris, piektdiena.

Fri, Oct. 12th, 2007, 11:12 am
[info]divi_g

Varēji vēl skolā nolauzt durvju rokturi un pāris pakaramos āķīšus.

Par durvīm nekas, lai muskulatūru trenē, citādi izaugs tāds vārgulis kā es, piemēram.

A kāpēc Tu domā, ka viņi šamos atsķir?

Fri, Oct. 12th, 2007, 12:08 pm
[info]sirdna

Par sieru atšķirību - mani uz tādām domām uzvedina atšķirīgie nosaukumi. Teorētiski tie ir līdzīgi sieri no dažādiem Francijas reģioniem, bet, ja tos abus ražo Krakovā, kā un vai parādās atšķirība?

Fri, Oct. 12th, 2007, 12:17 pm
[info]divi_g

Nosaukumos arī parādās :DD