Pegijas · Lī · interjers

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
ar ko es, zilais, meitenes, atšķiros no martkores. Ko es tādu citu apbrīnoju futbolā, ko viņš apbrīno, kad redzu, cik skaisti tie džeki mēdz būt. Kādi pleci viņiem mēdz būt, kādi ikri, pieres un lūpas. Skaists sports ir futbols, meitenes, piekrītiet.
Un ar ko es, zilais, atšķiros no visiem citiem resnajiem cibas džekiem, kam patīk šahs, matemātika, loģika, filozofija un tā tālāk - viss tas, kas man arī patīk.(māksla mazāk, bļa māksla, nav ko baidīties no viņas; nu, neesat jūs mīkstāki, mākslu mīlēdami. Pat stiprāki jūs esat. Nu, un kas, ka es tāds viens jūsu skaistās kājas tāpēc vairāk apbrīnošu un plecus un lūpas, ja jūs kaut ko no mākslas sapratīsit. Nav taču nekāda tāda pienākuma. Kas - jums no baudas bail, džeki? Meitenes, viņiem no baudas ir bail?)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 14. Jūnijs 2016, 12:04, [info]simamura commented:
:*
On 16. Jūnijs 2016, 10:28, [info]antrorosols replied:
Bet uz sievietēm arī var skatīties ar baudu. Es jau sen kā sapratu, ka esmu hetero un tā arī nekļuvu par bisīti (ne jau tas, ka vajadzētu, bet dzīves laikā jāsaprot taču, kur vairāk piederies, kur mazāk). Bet uz skaistām sievietēm, tostarp, ar maz apģērba gabaliem - uz to varētu blenzt un blenzt. Skaisti taču.
[User Picture]
On 16. Jūnijs 2016, 10:47, [info]simamura replied:
Nu, nevajag mani, lūdzu, pierunāt. Es par skaistumu daudz zinu. Ne jau par to bija ieraksts. Ieraksts bija par to, ka neviens neraksta je suis gay
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry