Pegijas · Lī · interjers


Tā es šodien jūtos. Nu nevar vislaik uz rītdienas tulkojumu gaidīt.

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Kaut grūtībiņas paredzamas lielākas nekā pērnajā eksperimentā, jo šeit pazīst drēbi un ir grūtāk blefot, atkal piezadzies nekritisks pacilājums. Piezīmju - skiču albūma (kas man pienākas kopā ar citiem instrumentiem) trešajā lapā, līdz kurai 3.dienā esmu taupīgi ticis, vīd mazs ieraksts "mēs priecājamies, ka tu esi ar mums". Nu kam vēl tā ir bijis?
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 8. Janvāris 2008, 01:01, [info]usne commented:
Jes !!
* * *
[User Picture]
On 8. Janvāris 2008, 01:55, [info]prtg commented:
tas nudien ir smalki
* * *
On 8. Janvāris 2008, 19:45, [info]zazazelle commented:
slish, man beidzot bija garsh laiks un es palasiiju taveejos piedziivojumus vlagjikaa, kruta! man ar traki pagaashvasar gribeejaas galveno vilcienu, braukt un braukt, kaa kaljaskaa, man gan gribeetos vairaak uz kamchatku, bet man tik ilgi neviens nedo briivlaiku. juusu pierakstos man vieniigi sashkjebinaaja tas visur esoshais shampis, kaa juus varat tik daudz shampi ielociit? a citaadi - very cool. pabriineejos tik, ka nekur nav piemineets grishkovecs. vinjam ir tas gjeniaalais gabals "kak ya syel sobaku", kur ir storijs kaa reiz par to, kaa brauc ar vilcienu uz vladivastoku, un peec tam dieneet - uz russkij ostrov. gan izraade, gan graamata, gan cd, gan dvd formaatos ira, ja neesi neko dzirdeejis, tad labpraat tev iedaavaatu. man pashai ljoti patiik un es grishkovecu visiem apkaart daavinu. veel man liekas, ka tevii ir kaut kas no "rubashkas" feelinga, ljoti. tagad tik atcereejos, ka tur tak galvenais varonis ir arhitekts-tuseetaajs, tu, cik saprotu arii. bet ne jau tas liidziigi, bet taas vinja domas un dziives feelings...
[User Picture]
On 8. Janvāris 2008, 23:50, [info]simamura replied:
Da nu :) vai ta nekur nebija pieminēts? Man gan vilcienā, gan pārgājienā pa russkij ostrov viņš pa galvu jaucās. Ā, nu jā, nav takš vēl pēdējās trīs dienas publicētas kā biju solījis. Bet kā Sergejs uz salas teica, tas viss tur ir bijis, gan mahaoni, gan peresih. A vilcienā, kā JG saka, paskaties pa labi - koki, paskaties pa kreisi - koki, bet galvenais, ka abās pusēs vienādā skaitā. Ja viņam ir vēl kas bez sabakas, odnovremenno un plaņetas ierakstos (tie man ir) tad neatteikšos, paldies :) bet tā rubaška varbūt tādā ziņā, ka varonis taču nesūda nezin, kā arhitektūru taisīt, tik vien kā mistiskās ciešanās ar iesmaržotu lakatiņu apkārt dzerstīties. Tāda lūk sakritība
On 9. Janvāris 2008, 09:34, [info]zazazelle replied:
oj nu vinjam tie forshie diski ar bigudiem kopaa, kur taa kaa dziesmas, taa kaa gabali. viens taads oranzh, kaa saucaas? gorod??? fig, biezpiens deficiits, atminja chupaa. otrs taads, laikam "letat'", un treshs-pilniigi zils ar svina bumbinju saanos, kas ripinaas - "sekunda"
[User Picture]
On 10. Janvāris 2008, 12:06, [info]simamura replied:
Jā, bet kopumā viņš ir diezgan vienveidīgs, vai ne. Bet patīk tikuntā.
On 10. Janvāris 2008, 14:04, [info]zazazelle replied:
mani garlaikoja peedeejais staastu kraajums, knapi izlasiiju, un tas zilais albums man ar patiik mazaak kaa citi, a saakumaa gan es par vinju bija baigaa sajuusmaa - jo tas bija kaut kas pilniigi jauns un tik atbilstoshi tam laikam! tagad grishkovecs jau ir klasikjis ar baardu un nekaadus gaisus vairs nekustinaas. a kruta taapat.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry