Pegijas · Lī · interjers

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Vispār man ļoti patīk virdžīnijas piezīme par to, ka Latvijas nav, ir tikai kaut kādi nepraktiski un saldsērīgi suvenīri palikuši.
Klausoties vienu pēc otras visādas Zbigņeva Bžezinska uzstāšanās (jo viņš tagad ļoti atgādina mīļāko no manām vecmāmiņām, un patīk arī viņa bieži lietotais "namely"), atradu arī Straujumas uzrunu Atlantic Council konferencē. No lomas viņa neizkrita.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 11. Jūlijs 2014, 20:05, [info]simamura commented:
Edvards Luče (pareizi latviskoju?) sakārtoja nošļukušās zeķes tieši tajā brīdī, kad es pamanīju, ka tās viņam nošļukušas. Lorda dēls. Ko Zbigņevs tajā brīdī teica, protams, nepamanīju.
* * *
On 11. Jūlijs 2014, 21:17, [info]marina_ commented:
toties reitingi S. esot tādi, kādi Dombrovskim pie labākajiem laikiem neesot bijuši. Un vispār, visai valdībai kopumā tieši pie tās pelēcības un apātijas, kāda tur šobrīd valda
[User Picture]
On 11. Jūlijs 2014, 22:20, [info]simamura replied:
Mans "no lomas neizkrita" nav nekas glaimojošs ne viņai, ne "mums" kopumā. Vēl viena no piezīmēm, ko šodien apsvēru, bija "vērību starptautiskā konvertējamība", ko pieminēja Liene Dobrāja savā intervijā (tā sakarā, protams, arī par to tukšo personības slavināšanu, ko virdžīnija pieminēja) un ko Straujuma kā priekšzīmīga skolniece savā citu priekšāuzrakstītā runā apzinīgi nolasīja. Ai nu, izgulēšos un izvērsti un adekvāti par to šeit ierakstīšu.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry