Sklandrauši
Posted on 2008.12.11 at 14:53Garastāvoklis:: ir ok
Mūzika: tv
īsts Ziemassvētku ēdiens. Un garšīgs ar.
700 g rauga mīklas (no rupjā maluma miltiem), 0.5 kg vārītu burkānu, 100 g sviesta, 1 ola, 100 g cukura, citrona miziņa, kanēli
Burkānus sarīvē. Sviestu sajauc cukuru, pierīvē citrona miziņu, kanēli bik, olu un sajauc ar sarīvētiem burkāniem. No mīklas uztaisa apaļas maizītes, to vidū ar glāzi iespiež padziļinājumu. Maliņas var smuki sarobot. Raušus nedaudz uzraudzē, to vidū ieliek to burkānu masu un liek cepeškrāsnī.
700 g rauga mīklas (no rupjā maluma miltiem), 0.5 kg vārītu burkānu, 100 g sviesta, 1 ola, 100 g cukura, citrona miziņa, kanēli
Burkānus sarīvē. Sviestu sajauc cukuru, pierīvē citrona miziņu, kanēli bik, olu un sajauc ar sarīvētiem burkāniem. No mīklas uztaisa apaļas maizītes, to vidū ar glāzi iespiež padziļinājumu. Maliņas var smuki sarobot. Raušus nedaudz uzraudzē, to vidū ieliek to burkānu masu un liek cepeškrāsnī.