Comments: |
sagriež gaļiņu mazos gabaliņos un ieliek bļodiņā. sagriež sīpolu mazos gabaliņos un ieliek citā bļodiņā. sagriež gailenītes mazos gabaliņos un ieliek vēl citā bļodiņā. liek uz pannas cepties gaļiņu, kad tā brūna, klāt pieliek sīpoliņus, kad tie palikuši zeltaini klāt pieliek gailenītes un sāli, sautē kādu brīsniņu uz lēnas uguns. protams vēl ir recepte ar miltiem and stuff, bet man nepatīk. šādi ir vislabāk. (:
tēvs nopircis saldo krējumu, laikam grib to miltu versiju. a figu viņam- meklēju netā visādas versijas, un visas līdzīgas tavējai :) paldies par izlīdzēšanu. ziņošu par rezultātu
tad vispār ir vienkārši. sacep sīpolus, pieliek klāt gailenes, sacep arī tās, līdz ūdens viss no sēnēm izgarojis un aidā - saldais krējums klāt. tētis priecīgs. | |