sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 8th, 2021|06:54 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kas tā par ironiju, ja es, kā anarhists, ietu demonstrācijā pret anarhisma ideoloģisko pretstatu - islāmu, man uzbruktu cilvēki, kas sevi sauc par anarhistiem (un antifa un kreisajiem), un sauktu mani par fašistu un rasistu (kas es neesmu ne viens, ne otrs). Cilvēki vnk ir ļoti neizglītoti. Viņi pielīdzina Muhamedu Jēzum un Budam, raksta facebookā, ka visi viņi sludināja mīlestību (tātad, arī Muhameds), ka islāms ir miera reliģija utt. Cilvēki vispār neveic nekādu researchu, nelasa nekādas grāmatas, neskatās dokumentālās filmas youtubā, viss, ko viņi zin par pasauli ir no facebook sienas un masu mēdijiem. Katrs, kas ir pret islāmu, ir nacists, fašists un rasists. Šo pasauli reiz nogalinās stulbums.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:February 9th, 2016 - 01:54 am
(Link)
hahaha, tu neesi nekāds anarhists
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 9th, 2016 - 04:22 am
(Link)
nē tu neesi.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 9th, 2016 - 04:49 am
(Link)
Un kas ir anarhija? Bez valdnieka. Man tas ir ļoti dziļā nozīmē. Es arī ticu, ka nevienam nevajag agresīvi censties mainīt citus (kā Egija to dara, piemēram, vai Nefolks), katram pašam jāizdara savas izvēles, jāatbild par savu dzīvi. Es esmu patiesībā visīstākais anarhists, kādu līdz šim esmu sastapis.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 9th, 2016 - 04:54 am
(Link)
Tāpēc arī dabiski izjūtu pretestību pret visu, kas ir pretstats anarhijai - t.i. totalitārismu, vienas būtnes varu pār citu. Nevis - kā tie, kas sevi uzskata par anarhistiem - ies sist PEGIDA pārstāvjus u.c. tāpēc, ka viņi ir "fašisti" - pilnīgs maindfaks.