sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 6th, 2020|05:20 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pētnieki simulēja īpašu spēli, lai noteiktu nodošanas potenciālu. Viņi nonāca pie secinājuma, ka tie, kuri biežāk mēdz saviem līdzcilvēkiem «iedurt dunci mugurā», ir tie, kuri ikdienas saziņā ir pārlieku laipni. Savukārt tie, kuri ir «īsti cilvēki», proti, izpauž dažādas – patiesas – emocijas, ir uzticamāki.

Šitais ir tas, par ko es runāju. Visādiem nefolkiem liekas, ka es esmu slikts cilvēks, jo izpaužu plašu emociju gammu savā blogā, bet kāds, kas izpauž sašutuma vētru par Baibas Strautmanes izteikumiem, ir labs cilvēks, jo izpauž "pozitīvas emocijas". Novēlu tev, nefolk, beidzot pieredzēt, kā superlaipns un patīkams cilvēks "iedur dunci mugurā" (veic nodevību), kā man ir bijis, lai tu saprastu, ka ne viss ir tā, kā izskatās. Stulbais nefolks.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]az
Date:November 10th, 2015 - 10:21 am
(Link)
nevis stulbais nefolks, bet stulbais ziņu portāls, kas savus lasītājus uzskata par stulbiem un drukā izkropļotas sensacionālas interpretācijas par viena atsevišķa lingvistikas eksperimetna rezultātiem.

te ir reālais raksts par konkrēto pētījumu http://vene.ro/betrayal/niculae15betrayal.pdf, kurš nevis pētīja cik laipni ir cilvēki un kādas emocijas pauž savā IKDIENAS SAZIŅĀ, bet kā mainās cilvēku stratēģija konkrētā spēlē brīdī, kad viņi kādu plāno manipulēt. citiem vārdiem - manipulācijas brīdī upuris tiek apvārdots, iemidzinot viņa modrību. tā ka viņi apraksta konkrētu SPĒLES STRATĒĢIJU. un tas neko nepasaka par personību vai ikdienas saziņas stilu - šī daļa ir tīrā spekulācija, ko vispirms dara nym, un tālāk ar pilnīgi sagrozītu pieeju pastiprina apollo.

so sad.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 10th, 2015 - 12:40 pm
(Link)
Bet, ja padomā loģiski, būt pārlieku laipnam ir izlikšanās. Negatīvā ignorēšana ir izlikšanās. Cilvēks, kas tendēts uz izlikšanos, būs arī vairāk tendēts uz nodevību.