sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 9th, 2019|11:58 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ir divas teokraatu apvieniibas: Jehovas un saataniskaa. Well, Jehovas (te domaaju kristieshus, musulmanjus, tikumiibas ekstreemistus, tradicionaalo veertiibu teroristisko apvieniibu paarstaavjus) propagandee atklaatu verdziibu un cilveeka goda un cienjas pazemojumu. Saataniskaa propagandee briiviibu, bet tas ir tikai, lai nokjertu cita veida cilveekus, kuriem taapat galu galaa apgriezt spaarnus. Tas notiek caur astraalajiem paraziitiem un saatana, Aliestera Kroulija vai kaadas citas kulta figuuras pieluugsmi. Aliesters Kroulijs savaa zinjaa paliidzeeja ciinjaa pret teokraatiem, bet ultimately vinju interesee tikai vinja pasha speeks, taapeec vinjsh ir ieintereseets, lai buutu cilveeku apvieniibas, kas vinju pieluudz. Tas pats par briiviibas ciiniitaaju saatanu, briiviibas ciiniitaaju ASV un Eiropu.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]nefolk2
Date:October 9th, 2015 - 04:46 pm
(Link)
Kāpēc tad tu brīvības propogandētājus sauc par "teokrātiem"?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 9th, 2015 - 06:49 pm
(Link)
Jo vinji grib sanjemt energiju no pieluugsmes. Teokraats ir tas, kas pieluudz vai reklamee pieluugsmi: kristietis vai saatanists kas pieluudz saatanu (nevis tikai uzskata par simbolisku teelu) un tas, kas sanjem pieluugsmi: putins, saatans, jehova un citi. asv un eiropa tikai sludina briiviibu, bet reaali to atnjem, kaa mees zinaam no eiropas savieniibas regulaam, atnjemtajiem beerniem norveegjijaa utt.
[User Picture]
From:[info]nefolk2
Date:October 9th, 2015 - 06:51 pm
(Link)
Teokrātija (grieķu: θεοκρατία; θεός, theós - ‘dievs’, κρατεiν, krateín — ‘valdīšana’) ir valsts pārvaldes forma, kurā valsts galva ir arī valsts reliģiskās dzīves vadītājs.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 9th, 2015 - 07:28 pm
(Link)
Te neiet runa par Dievu kaa visuresosho apzinju vai Avotu, te iet runa par pidarasiem, kas uzdodas par Dievu, lai nosuuktu energjiju. Tas vajadziigs, lai vareetu ilgaaku laiku neinkarneeties. Bet tas arii sachakaree sho "dievu" energjijas, kaa rezultaataa vinji sajuuk praataa. Piemeeram, bijushais Ziemeljkorejas liideris Kim Jong Hujs bija ljoti ekscentrisks. Putinam ir narcisma sindroms, kas ir galvenais iemesls, kaapeec vinjsh uzsaak kaadus karus - lai visi par vinju runaatu. Uz shiis planeetas jebkursh ljauns diivainiitis var kljuut par dievu, jo cilveeku DNS ir apzinaati radiita, ka vinjiem ir nepiecieshamiiba pieluugt augstaaku buutni. Teokraatija ir jebkaada pueluugsme un, protams, ka kristieshi savas neveertiibas gribeetu uzspiest valstiskaa meerogaa, taatad katram. Illuminati, kas radiija ES un iefiltreejaas ASV un kontrolee shiis valstis, ir religiski fanaatikji. Bet vinju dievi ir gigantiski reptiliaanji zem segvaarda "saatans". Viss, ko vinji dara, ir religiski motiveets.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 9th, 2015 - 07:41 pm
(Link)
Pareizaaksakot, drakoniaanji (vinjiem ir spaarni), saatana teels androgiinais Bafomets ir drakoniaanis, kas sleepj savu seju aiz aazha maskas. Vinjam ir divi dzimumi un gaisaa pacelti divi pirksti. Islaama valsts atshkiriibas ziime ir gaisaa pacelts pirksts. Islaama valsts sastaav pamataa no inkarneetiem reptiliaanjiem un arii galvu grieshana ir reptiliaanju kultuuras parazha - taa vinji dara ar saveejiem, kas paarkaapj sisteemas likumus.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 9th, 2015 - 07:51 pm
(Link)
Iistajam Dievam pieluugsme nav vajadziiga nemaz un necik. Ja kaads pieprasa pieluugsmi, vinjsh ir jucis. Tieshi jukushaakie no mums sleepjas aiz religjiju dieviem - buutnes, ne ar ko labaakas vai lielaakas par mums, bet ar samaitaataaku praatu. To var redzeet arii 3d meerogaa - cilveeki pieluugs ne jau to, kura sirds ir tiira, bet to, kas paarbridis paari citiem un uzkaapis augshaa ar brutaalu speeku, viltiibu un uzbrukumiem ar nazi muguraa. Protams, ir cilveeki, kas pieluudz pozitiivo teelu Jeezu, bet patiesajam Jeezum to nevajag. Vinja teelu jau sen ir paarnjeemis izvirtis sadistisks astraalais maniaks narcistisks primadonna.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:October 10th, 2015 - 04:49 pm
(Link)
u know nuthing, man! stup with this 3d bullshit!