sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 6th, 2019|06:19 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es nesaprotu, kāpēc demokrātijas un liberālisma mīlētāji (ASV u.c.) beidzot neieiet Ziemeļkorejā un nesauc pie atbildības to ļauno, smaidīgo resnīti Kim Jong Unu un neatbrīvo tos nabaga cilvēkus no tur pastāvošās elles. Tāpēc, ka viņi draud ar kodolieročiem? Man liekas, ka tās ir atrunas.
Krievija arī mērķtiecīgi iet uz Ziemeļkorejas likteni. Ko tad, liberālā pasaule vnk skatīsies un neko neuzsāks? Un pēc tam gadsimtiem trīcēs bailēs no kārtējā diktatora (pēc Putina) paranoidālajiem draudiem uzlaist visu planētu gaisā? Un lasīsim ziņās, kā tur cilvēki dzīvo koncentrācijas nometnēs, mirst badā un pielūdz psihopātiem un sērijveida slepkavām veltītus monumentus.
Alternatīvajos mēdijos daudzi fano par Putinu un viņa cīņu pret ASV ļauno dominanci. Un ko mēs iegūsim, kad ASV būs pilnībā sakauta? Man rādās kāda smaidīga, ļauna, garīgi deformēta cilvēka tēls.. - Kim Jong Un!
linkpost comment

Comments:
From:[info]vizionar
Date:July 6th, 2015 - 08:24 pm
(Link)
un tu domā, ka būtu citādi, ja pie varas kautkāda antiglobālistiska random misēkļa rezultātā nonāktu tu ar domubiedru jz. aivars666. tāpat būtu gan koncentrācijas nometnes, gan diktatūra. tavā gadijumā visdrīzāk vieglākā un dīvainākā formā, bet augšminētā jz gadijumā trešais reihs, z-koreja un staļins paliktu stūrī nokaunēties.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 6th, 2015 - 08:42 pm
(Link)
haha, Aivars nav mans domubiedrs, es toreiz pajokoju, ka eju ar vinjuu pie Saeimas nama. Es esmu anarhists un vinjsh nacists. Bez tam, esmu liberaalis. Es esmu par maximaalu indiviida pashnoteikshanos. Liideri ir tikai tie, kas ir visu cieniiti gjeeniji, bet, ja vinji dazhreiz runaa aplamiibas, cilveekiem ir tiesiibas pateikt: fuck off.
From:[info]vizionar
Date:July 6th, 2015 - 08:55 pm
(Link)
skaidrs, nu, vismaz labi, ka tā :D
žēl gan, ka tauta nav gatava uz pašnoteikšanos un atbildību. iedod viņiem anarhiju un 2/3 [t.i. 0,666] līdzpilsoņu ātri vien aizeļotu uz kapiem.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 6th, 2015 - 09:07 pm
(Link)
Cilveeku sabiedriibu lielaa meeraa vadiitu cilveeku iedzimtaa labestiiba un empaatija, kas sisteemas apstaakljos tiek apspiesta. Sisteema liek buut egoistam. Bet biezhi vien kriizes situaacijaas paraadaas, ka cilveeki ir gatavi paliidzeet cits citam. Anarhistiskaa sabiedriibaa taa kljuutu par normu.
From:[info]vizionar
Date:July 6th, 2015 - 09:10 pm
(Link)
es arī esmu par pašnoteikšanos, bet ņem vērā, ka uz to nevar tikt bez pārejas perioda. un tas būtu visdrūmākais laiks cilvēces vēsturē.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 6th, 2015 - 09:17 pm
(Link)
Lai piedzimtu no jauna, jaaskataas aciis pashai naavei. Taapeec te buusim mees, kas iedroshinaas nebaidiities un ticeet gaishajai naakotnei.
From:[info]vizionar
Date:July 6th, 2015 - 09:20 pm
(Link)
njā, šķiet, ka kautko tamlīdzīgu mums stāstija uzņemot pionieros :D
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 6th, 2015 - 09:22 pm
(Link)
Es ticu, ka esmu naacis uz sho planeetu ar iipashu misiju: atvieglot paarejas periodu uz 4d. :) Un taadu kaa es, ir daudz.
From:[info]vizionar
Date:July 6th, 2015 - 09:25 pm
(Link)
4d ir jau kopš pasaules rašanās, tas ir laiks, kurā pārvietojas 3d telpa.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 6th, 2015 - 09:42 pm
(Link)
4d ir , kad tu 3d realitaati redzi 3d nevis 2d (kaa mees to redzam pashlaik). https://www.youtube.com/watch?v=eGguwYPC32I
From:[info]vizionar
Date:July 6th, 2015 - 11:16 pm
(Link)
hehe, nu nē, paldies, es labāk neielaidīšos diskusijā.
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:July 6th, 2015 - 11:48 pm
(Link)
:D
puisis par stereoskopisko redzi nebija dzirdējis.