sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 2nd, 2009|01:18 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
dveesele nav viirietis, dveesele nav sieviete, dvesele nav pa vidu starp sievieti un viirieti. bet. materiaalaas iluuzijas ietekmee taa domaa: es esmu viirietis, vinja ir sieviete un mees kopaa dosim zveerestu: mees izvairiisimies no visa veida cieshanaam un sasniegsim visa veida laimi. bet! lai arii vinji to dara jau no laika saakuma un dariis liidz Visuma izniiciibai, vinji nesasniedz visa veida laimi, bet sasniedz visa veida cieshanas. taapeec vinjai vajadzeetu saakt izjust bailes no materiaalaas eksistences un uzdot jautaajumus par gariigo pasauli. ja dveeselee neparaadaas taadas bailes, vinju sauc par optimistu. ja cilveeks ir optimists attieciibaa pret materiaalo, vinjsh ir pesimists attieciibaa pret gariigo celju un otraadi.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]rabarbermaize
Date:April 2nd, 2009 - 01:26 pm
(Link)
Es ticu, ka pastāv šaurs tilts starp materiālo un garīgo, un uz viņa var balansēt diezgan ilgi.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:April 2nd, 2009 - 01:44 pm
(Link)
Foršākais ir tas, ka šajā pasaulē nekas nestāv uz vietas un nav nekādas stabilitātes. Tikko tu domā, ka esi labi iekārtojies (uz tilta starp garīgo un materiālo) :D, Likteņa roka var noņemt visu ar piebildi: "Neaizsēdies! Tev ir potenciāls!" Īsāk sakot, pats vainīgs, ka izrādīji potenciālu. Savādāk tevi neviens arī nebūtu aizticis.
[User Picture]
From:[info]firebabe
Date:April 2nd, 2009 - 10:23 pm
(Link)
Šajos laikos paļauties uz kaut ko materiālu ir absolūta vieglprātība, manuprāt. Tāpat kā balstīties uz to, ka visu cilvēka dzīvē nosaka naudas daudzums, mantu daudzums utt. Tikai garīgais jau ir vienmēr palīdzējis cilvēcei izdzīvot;)
From:[info]dirsa
Date:April 5th, 2009 - 08:13 pm
(Link)
J. ar L. vienreiz runājās, kas ir dvēsele un J. prasīja L. - nu, kur ir Tava dvēsele, parādi. L. atbildēja - Tu ar viņu tagad runājies, starpcitu.