sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 23rd, 2009|01:35 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
No riita es, protams, aizbraucu uz templi, tur ir altaarzaales remonts. Dievkalpojumi notiek treshajaa staavaa Guru istabaa. Vispaar saucaas "Viesu nams". Ieeju iekshaa, paklanos Prabhupaadas muurti un ieraugu voletrenazhieri stuurii. Ar dzhapas maisinju uz rokas uzseezhos un saaku miites un pie kam daudzinu haree krishna! Ienaak viens bhakta shafraanaa un skataas uz mani ar LJOTI shkiibu aci. Peec tam veel viens un saka: "Velti tu taa dari, te tachu nav fitnesklubs." Un veel taa matadzhii (didi) arii atnaak un saka, ka te nav fitnesklubs. Peec tam, peec dievkalpojuma man jaunais bhakta veel izteica aizraadiijumu, ka pudzhas laikaa nevajag rokas tureet kabataas. Peec tam es gaaju pa mezhu un skaitiiju mantru un tas bija ljoti labi.
Ko tad es varu, es neko nevaru, bet Raadha un Krishna ir mans Dievs. Un Naaraajanas Maharaadzhas fotograafija man kreisajaa kabataa pie sirds.
linkpost comment

Comments:
From:[info]dirsa
Date:March 23rd, 2009 - 01:52 pm
(Link)
izklausās ļoti neviesmīlīgi tai templī. ārprāc. bet, ja nu kādreiz esi Londonā, tad i iespēja apmeklēt hindustu templi, kas ir lielākais vai otrais lielākais Eiropā. http://www.mandir.org/ Pirmkārt, tur ir ļoti skaisti un otrkārt, ļoti viesmīlīgi - gan cilvēki, gan dieviņi.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 23rd, 2009 - 01:59 pm
(Link)
Paldies, mīļā. Man viens draugs stāstīja par hinduistu templi Amerikā. Tur esot baigi krāšņi un neesot gājēju celiņu, jo paredzams, ka visi apmeklētāji piebrauc lepnos limuzīnos. :) Tas ir Višnu templis, Višnu ir varens Dievs. Bet Krišna ir tikai ganuzēns. Un Viņam patīk vienkāršība. Īstenībā jau Krišna ir Višnu cēlonis (nevis otrādi, kā mēdz uzskatīt), bet Mīlestība ir tuvībā nevis godbijībā un varenībā, tāpēc pats sākotnējais Dievs ir tipa "vienkāršs ganuzēns ar flautu" :)
[User Picture]
From:[info]rabarbermaize
Date:March 23rd, 2009 - 02:31 pm
(Link)
Cik nu es no tā visa sapratu (izlasiju Prabhupādas biografiju) tad iedomāties par viņu vienkāršāku cilvēku tiešām ir grūti!
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 23rd, 2009 - 04:16 pm
(Link)
O forshi, tu izlasiiji! :)
[User Picture]
From:[info]rabarbermaize
Date:March 23rd, 2009 - 05:06 pm
(Link)
Jap...man vēl ir tā otra grāmata, ko krišņas uz ielām dod par ziedojumiem, bet vēl nav bijis laiks viņai pieķerties klāt!
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 23rd, 2009 - 05:23 pm
(Link)
Viņi jau visādas grāmatas izplata.
[User Picture]
From:[info]rabarbermaize
Date:March 23rd, 2009 - 06:52 pm
(Link)
Man laikam līdz šim gadījies tikai 2 redzēt! Gan jau, ka piedāvas kādreiz kādu, kas man nav!
Grāmatas pašas mani sameklē! Vienu nakti uz ielas atradu Dalailamas dzīvesstāstu!
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 23rd, 2009 - 07:01 pm
(Link)
:) KrišBarona 56 ir gan veikals, gan biblioteeka (3.staavaa), tikai taas biblioteekas iipatniiba ir taa, ka tur nekad nav taa sieviete, kuras dharma buutu izsniegt graamatas un, ja vinju nokjer, tad vinja staasta, ka vinjai ir citas dariishanas vai airii ljoti negribiigi piekriit.