sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 21st, 2018|03:49 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man patiik, ka ir liidziibas un tas, ka taa pati apzinjas straume. Ir divas apzinjas straumes - viena, kas naak no Avota - no pirmaas chakras un cauri sirdij. Otra naak no augshas liidz ciekurveida dziedzerim. Domaaju, ka Linda ir no shiis apzinjas straumes, taapeec mees nesavienojaamies. Shie cilveeki var buut bezgala jauki. Tomeer vinju jaukums naak no mentaala apsveeruma par to, kaa buutu jaauzvedaas un jaajuutaas. Vinji pieshkir milziigu noziimi etikjetei. Taa apzinjas straume, kas ir man, ir dabiskaaka, biezhi vien nepieklaajiigaaka, piezemeetaaka. Bet arii krietni radoshaaka un organiskaaka. Agnesee Beerzinjaa es to atpaziistu.
Es priecaajos, ja atrodu meiteni, kam ir taa apzinjas straume, kas man.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]teiksma_ragana
Date:December 21st, 2014 - 08:45 pm
(Link)
Es arī jūtu šo atšķirību. Esmu no tiem dabiskākajiem un man ir ļoti grūti saprast un saprasties ar tiem otriem. Lai gan varbūt, ka dalījumi tālāk ir vēl smalkāki.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 22nd, 2014 - 07:14 am
(Link)
Daliijums ir smalkaaks taadaa zinjaa, ka daudzi civleeki apvieno abas shiis apzinjas straumes. Piemeeram, es esmu dabiskais, bet vairaakus gadus biju religjiskaa sisteemaa, kas ir mentaalaa sisteema un domaata "mentaalajiem". :) Vinjiem nepatiik dabiskie, jo tie neieveero etikjeti un noteikumus. Mums savukaart nepatiik vinji, jo vinji nav patiesi, vinji nav iisti! Vinji var buut superjauki, bet beigaas izraadaas, ka tas, ko vinji domaa, ir pavisam kas cits nekaa tas, ko vinji izraada, varbuut pat preteejs. Vinji manipulee ar cilveekiem, lai radiitu labu iespaidu. Vinji sludina gariigumu, maanot cilveekus. Piemeers tam ir krishnaiiti. Kad mees gaajaam harinaamaas, piemeeram, (uz ielaam trokshnjoshanaas), vinji saakumaa noskanjojaas uz to, ka smaidiis, izliksies laimiigi un sleeps to, ka ir nelaimiigi. Sludinaashanas noluukos. Iedvesmot cilvekeus ar meliem. Organiskaa gaisma nekad nesludinaatu shaadaa veidaa. Vinja domaatu: "What a hell. Ja es jutos suudiigi, es neieshu to sleept. Justies suudiigi ir dabiski."
[User Picture]
From:[info]teiksma_ragana
Date:December 22nd, 2014 - 12:42 pm
(Link)
Jā, noteikti ir arī cilvēki, kam ir abas plūsmas, viss jau nav tikai polārs, ir arī viss kas pa vidu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 22nd, 2014 - 10:53 am
(Link)
jaapiebilst, ka dabiskaa apzinjas straume ir dzunglju cilveekiem un citiem, kam ir kontakts ar sho planeetu. Un jo vairaak tu nostiprinies ieksh mentaalaas apzinjas straumes, jo atrautaaks no planeetas juuties. Vieniem tas izpauzhas kaa apaatiska liidzdarboshanaas ekosisteemu iznicinaashanaa, citiem kaa filosofijas, kas propagandee paarieshanu uz citu, labaaku Visumu un shiis planeetas pieredzhu noniecinaashanu. Vai arii - tas var izpausties kaa shiis planeetas smago vibraaciju nepanesamiiba.
[User Picture]
From:[info]dkgsl
Date:December 23rd, 2014 - 04:26 pm
(Link)
Nu galīgi mani nepazīsti Gundar..:)
nav man ne tuvu tā mentālā straume, bet gan pēc visiem aprakstiem otra. Un es vispār negribētu iekategorizēties nekādās straumēs, es mīlu mirkli, šo planētu, radīšanu, vienotību un garīgu un fizisku saikni, viss ir absolūts un pilnīgs, arī šī duālisma mācības, un visu mūsu meklējumi. Ētika, kuru tu tik ļoti pel, ir kaut kas ,kas tev pašam patīk, ja to vērš pret tevi. Bet pats baigi lepojies ka esi neetisks, tā ir tava darīšana. Tikai vērtējot nemitīgi zemāk par sevi citus, salīdzinot un nepieņemot, pats sevi māni, ar to ka esi mīlošs, dziedināts no traumām vai kā citādi ,vai vēl augstprātīgāk... ka esi garīgi apzinātāks vai viedāks. Atļaušos ļoti neetiski pateikt, bērna šļupsti ir tava šī garīgo citātu bārstīšana un aiz matiem pievilkšana sevi un citiem sev apkārt, kamēr savu garīgumu neesi spējīgs izpaust matērijā un reālajā dzīvē.:) vairākkārt esmu līgusi nerakstīt par mani, tev noteikti nepatiktu ja es sāktu aprakstīt medaljas otru pusi kādā savā blogā, ar visiem taviem citātiem un vēstulēm man. Peace.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 24th, 2014 - 05:03 am
(Link)
Tu vari gaidiit, ka kaads tev piekaapsies (piemeeram, nerakstiit par tevi), ja tu pati kaadreiz speetu otram piekaapties. Es tev arii esmu daudzas reizes luudzis man piekaapties, bet tu nekad nepiekaapies, nekad neredzeeji, cik man tas bija svariigi.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 24th, 2014 - 05:13 am
(Link)
Tu teiktu: tev bija iemesli, kaapeec tu nekad nepiekaapies. Man taapat ir iemesli, kaapeec es rakstu dienasgraamatu. Pilniigi visam shajaa pasaulee ir iemesli, nekas nenotiek taapat vien.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 24th, 2014 - 06:48 am
(Link)
Ja cilveekam vairaak patiik galvas chakras nekaa paareejaas, tad vinjsh manaa izpratnee ir ieksh mentaalaas apzinjas straumes. Taa ir tikai mana izpratne un man ir uz to tiesiibas. Tu teici, ka esi nuudiste, bet reaali nebiji. Tu teici, ka esi pasaules iedvesmotaaja, bet dariiji visu, lai atnjemtu iedvesmu savam viiram. Tas ir tik tipiski mentaalajai apzinjas straumei nodaliit aareejo prezentaaciju no ieksheejaas buutiibas.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 24th, 2014 - 10:04 am
(Link)
es necenshos izteeloties, ka esmu viedaaks vai mazaak vieds nekaa es esmu. apzinos, ka man ir daudz traumu un to nesleepju. nesleepju arii savas emocijas briizhos, kad esmu miilosh un apzinaataaks. viss, ko es vienemer esmu centies dariit ir buut es pats.
[User Picture]
From:[info]dkgsl
Date:December 24th, 2014 - 10:55 am
(Link)
Testu neizturēji, tiklidz kaut mazaka neetika pret tevi, ta tev spuras gaisā :)Tieši par to es gribēju parliecināties ierakstot.
Es nerakstīšu vairs.

Tas ko tu sauc par manu ētiskumu ir "nedari otram to ko negribi lai dara Tev." Uzksatu to par galveno skaistas realitātes veidotāju un visas izlīdzinātāju, karmisku atrisinājumu, patīkamu mirkļa sastāvdaļu, nākotnes veiksmes un pārticības plūsmas radītāju, šīs realitātes laimes formulu.
Es nezinu nevienu gudro skolotaju, jau sakot ar Kristu, Budu, senās kultūras ,tautas, gan ciltis, Indiāņu, Baltu vai Vēdiskās, visur ir sastopama šī pamatgudrība, kas padara ik vienu laimīgu, es to nesauktu par kaut kadu principialu etiku,bet par dabisku, plūstošu nevardarbības komunikāciju un savstarpēju attieksmi, cieņu, savu kvalitātes zīmi pašcieņai un sevis mīlestībai, tā it kā turētu māju tīru un nesmērētu citu mājas ar savām pēdām.
Nesaprotu kapēc Tev tik ļoti gribas ētiku "nokaut".
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 24th, 2014 - 12:35 pm
(Link)
Es nesaprotu, kaapeec tu to neredzi sevii. Tev tachu gribaas, lai tev piekaapjaas, kad tev tas ir svariigi. Kaapeec tu man nekad nepiekaapies, kad man tas bija svariigi? Kad man bija LJOTI saapiigi, ka tu man kaarteejo reizi principiaali nepiekaapies. Pat neteici, ka centiisies dariit, kaa es veelos (kaa es esmu teicis, ka centiishos nerakstiit par tevi). Lai kaadus citaatus no manis tu uzraadiitu, tie VISI ir radushies no manaam saapeem, ka tu nekad nepiekaapies man, kad man tas bija svariigi. Un tu sauc sevi par eetisku cilveeku! Tas ir praata nevis sirds secinaajums. Noveelu tev sanjemt tieshi to, ko tu veelies - piedziivot kaa tas ir kad tev nepiekaapjas, kad tev tas ir ljoti svariigi.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 24th, 2014 - 12:45 pm
(Link)
Man liekas, tu neraksti dienasgraamatu (jeb patiesiibu par sevi labajaas un sliktajaas dienaas), lai uztureetu to "sveetuma" imidzhu. Galu galaa, taa ir tava dariishana. Es tevi miilu, neskatoties uz to, ka tu mani visu laiku saapini. Bet es neesmu Andris un negribu buut ar tevi kopaa!!! Kaadam idiotam ir jaabuut, lai to gribeetu. :D
Un, ja es saku, ka miilu, taa arii ir, es nerunaaju to, ko nejuutu un nesekoju etikjetei. Principaa.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 24th, 2014 - 01:42 pm
(Link)
Un jaa, Andris ir idiots.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 24th, 2014 - 04:56 pm
(Link)
luudzu, vienreiz dziivee padomaa par to, ko tu dari ar saviem partneriem, vinjiem nekad nepiekaapjoties. tas tev paliidzees dziivee. daudz vairaak par budas un kristus citaatiem.