sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 22nd, 2009|11:08 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Bet cik gan spēcīga ir materiālā ilūzija, ja cilvēki uztver kā pašsaprotamu, ka cilvēka apziņa radusies sistemātisku nejaušību rezultātā, bet teoriju, kas paredz, ka apziņa ir primārā, uzskatītu par neiespējamām blēņām.
Vēl viņi sagaida, ka tikpat fantastiski sistemātiskas nejaušības varētu notikt arī uz citām planētām, kur ir pietiekami daudz siltuma un ūdens, bet to, ka šīs "nejaušības" varētu virzīt saprāts, viņi izslēdz pašā saknē. Līdzīgi kā, ja es redzētu grāmatu un nebūtu redzējis, ka kāds to rakstītu, es pieņemtu, ka tā radusies sistemātisku nejaušību rezultātā un pašā saknē izslēgtu, ka to varētu būt kāds uzrakstījis (jo es to neredzēju). A bet DNS ir kas krutāks vēl par grāmatu, jo kopē pats sevi. Haribol. Bet nekas - teorētiski taču pastāv neiedomājami niecīga, tomēr iespējamība, ka tā grāmata pati uzrakstīsies. Varbūt ne vienā dienā, varbūt tas prasītu miljons gadus, bet iespēja pastāv. Tā saucās materiālā ilūzija. :)
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]firebabe
Date:March 22nd, 2009 - 02:45 pm
(Link)
DNS vispār ir dziļa tēma, kurā būtu vērts iet pamatīgi iekšā. Diemžēl zinātnieki ir izpētījuši tikai niecīgu daļu no gēniem - uzskata, ka pastāvot 30 000 gēnu, bet zinātnieki izpētījuši tikai 5 % no tiem. Tad nu iedomājies, cik vēl mums ir šīs nezināmās informācijas par sevi:)))))
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:March 23rd, 2009 - 06:43 am
(Link)
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:March 23rd, 2009 - 06:50 am
(Link)
un vispār, kāpēc fatālis nekomentē? tu viņu nobanoji? vai viņš arī sapratis, ka tu esi psihs un nav jēga ar tevi runāt :)
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 23rd, 2009 - 12:55 pm
(Link)
Es nemaz nezinu, kaa var nobanot cilveekus. Es jau gribeeju vinju nobanot.