sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 16th, 2017|05:59 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
You let the system in this world shape Your mind for You.
linkpost comment

Comments:
From:[info]sragde
Date:January 16th, 2014 - 11:12 am
(Link)
What is You?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:January 16th, 2014 - 09:14 pm
(Link)
Tas bija citaats no taa godlikeproductions linka. To saka tas džeks, kursh atceraas pagaajushaas dziives. Es ar vinju rezoneeju.
From:[info]sragde
Date:January 16th, 2014 - 09:40 pm
(Link)
O, viņš piemin animi Akira. Man ļoti patika tā multene.

Tu arī kaut ko atceries no iepriekšējām dzīvēm? Man ir bijuši dīvaini sapņi un tripi, bet intuitīvi šķiet, ka neviens no tiem nebija ieskats iepriekšējās dzīvēs. Istenībā grūti iedomāties to sajūtu, kā tas ir - atcerēties visu...
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:January 16th, 2014 - 10:08 pm
(Link)
Nee, diemzheel pilniigi neko. Gaishregje Agnese B. saka, ka es daudzas dziives esmu gariigaas un filosofiskaas gaismas neseejs, bet es to nevaru apstiprinaat, ja neskaita, ka skan labi.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:January 16th, 2014 - 10:56 pm
(Link)
Vinjsh piemin arii Dexofaana aktiivo vielu kaa iespeejamu paliigu sevis atcereeshanai un jaa - ar Dexofaanu man ir bijushi dazhi sveetlaimiigas atklaasmes briizhi. Tas, ko dara Dexofaans ir tas nojauc atshkiriibu starp tevi un citu, ir lieliski vaartiities pa gultu ar citiem un vinju kjermenji arii esi tu. Otrkaart D ieved tagadnes mirklii, ir tikai shis mirklis un tas turpinaas muuzhiigi. Tieshaam zheel, ka D tagad ir recepshu zaales un kursh no taa ieguust, ka mums ir atnjemts tik labs paliigs, kas var dot atskaites punktus tam, kaada sajuuta ir augstaakas dimensijas apzinjaa? Stulbie mietpilsonji.
From:[info]sragde
Date:January 17th, 2014 - 12:54 pm
(Link)
Jā, es piekrītu "Legalizēt visu!". Bet no otras puses - tas aizliegtais auglis ir tas saldākais. Un, pieņemu, ka tu vēl neesi izmēģinājis citas potenciāli labas palīgmetodes.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:January 17th, 2014 - 12:59 pm
(Link)
Esmu izmeeginaajis to, kas daudziem paliidz t. i. zaali un LSD, un no taa man ir slikti un saakas vaajpraats, tagad baidos no vielaam, kuras sauc par psihedeeliskaam, iznjemot nebaidos no Dexofaana.
From:[info]sragde
Date:January 17th, 2014 - 07:37 pm
(Link)
Es zāli esmu smēķējis tikai dažas reizes un apmēram puse no tām bija badtripi. Bet nevienā gadījumā tā nebija pašaudzēta kaņepīte vai no uzticama avota nākusi. Un neliek mierā jautājums: a ja nu tur bija kaut kādas draņķības klāt piešpricētas. Un LSD, kas ir bezkrāsains, nesmaržojošs šķidrums - tur taču tev var iesmērēt da jebko (eksperimentālās narkotikas or smth). Jā, to neesmu mēģinājis.