sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 16th, 2016|06:40 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lindas 4gadīgā meita, kā jau visi cilvēki šajā vecumā (ieskaitot mani) ir tīra egoiste. Mīlestība viņai nozīmē mīļošanos nevis nedarīt otram to, ko negribi sev. Šodien jau visu dienu es dzirdu tikai: "Paskaties, paskaties!" - kad viņa rāda kaut ko mātei vai man, pat tad, kad Linda grib pagulēt un beidzot atpūsties. Iegāju uztaisīt tēju un atkal dzirdu tradicionālos "Paskaties!", es zināju, ka Linda guļ. Skatos, jā Linda guļ un bērns viņai joprojām liek viskautkur skatīties, pēc tam kāpj viņai virsū un saka: "Es gribu, lai tu mani samīļo!", Linda atver acis un saka, ka labāk priecātos, ja ļautu viņai atpūsties. Tad es neizturēju, paņēmu bērnu, novedu lejā, sabāru un iesitu ar plaukstu pa dibenu. Es centos viņai ieskaidrot, ka nedrīkst traucēt māti, kad viņa guļ un, ka nedrīkst domāt tikai par sevi. Bet izskatījās jau, ka viņa tik un tā neko nesaprata, jo raudāja un teica, ka viņai tikai vajadzēja samīļot. Eh, tādi ir tie 4gadīgie bērni. Visvairāk par visu es nevaru paciest netaisnību... Vai netaisnība ir attaisnojama ar to, ka netaisnību darošais nesaprot, ko dara? Psihopāti, kas kontrolē Federālo Rezervi, varbūt arī ir tajā pašā līmenī. Patiesībā... vienīgais veids, kā kāds VAR izdarīt kādu nežēlību un netaisnību ir, ja viņam ir liegta sapratne par to, ko viņš dara un, ka mēs visi esam viens.
Protams, var izrādīties, ka es tagad esmu sliktais, jo nesavaldījos pret bērnu un kreisā spārna new age mūsdienu cilvēkiem jebkura agresija ir vislielākais grēks.
linkpost comment

Comments:
From:[info]da_sein
Date:September 16th, 2013 - 09:44 pm
(Link)
visu svēto vārdā, nu kāpēc tev tik ļoooti nepatīk bērni? tas pats, kas ar dvīņu liesmas bērnu, tavs naids un negribēšana viņu paciest bija fenomenāla.

'nedarīt otram to, ko negribi sev' - tad kāpēc jāsit bērnam?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 16th, 2013 - 10:03 pm
(Link)
Man patīk bbērni. "Dvīņu liesmas" bērs ir īpašs gadījums (to apliecinās jebkurš, kurš saskāries ar "dvīņu liesmas" bērnu). Kā jau teicu: es nevaru paciest netaisnību.
[User Picture]
From:[info]platformene
Date:September 17th, 2013 - 02:25 pm
(Link)
Nu uzmanies. Mani sita daudz, un ļoti pārdzīvoju. Par to arī sita.