sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 20th, 2016|11:49 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tanaath saka, ka apmēram 60% cilvēku ir sākotnējie zemieši un pārējie ir naturalizētie zemieši jeb tādi, kas sākotnēji nāk no kādas citas planētas, bet sākuši dzimt te ir iekļuvuši reinkarnācijas slazdā. Tagad man ir teorija, ka varbūt zīdaiņdvēseles, bērnības dvēseles un jaunības dvēseles ir sākotnējie zemieši, un nobriedušās un vecās dvēseles ir naturalizētie zemieši, jo procentuālā attiecība ir apmēram tāda.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:July 20th, 2013 - 12:16 pm
(Link)
optimiste, es teiktu, drīzāk 95%/5%
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:July 20th, 2013 - 12:27 pm
(Link)
lai gan, nav jau tiekts, piemēram, varbūt ka tie kādi tie zemieši varētu būt tīri jauki, bet kādi nezemieši būt assholes
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 20th, 2013 - 02:01 pm
(Link)
Īstenībā ir arī, protams, nezemieši, kas ir assholes, piemēram "apustulis" Pāvils, kuru baznīcā citē vismaz 10 reizes biežak nekā Jēzu. Viņs esot bijis inkarnētais reptiliānis. Patiesībā tiek domāts par abiem - gan tiem, kas vēlas garīgu izaugsmi un viņiem Jēzus vārdi daudz noderēja, gan par tiem, kas vēlas iedomātu garīgumu un viņiem ir domāts "apustulis" Pāvils.
Vispār domāju, ka arī zemieši var būt vecas dvēseles un nezemieši jaunas. Bet visumā ņemot zemieši ir jaunākas. Viņiem nav nekādu nostaļģisku jūtu par zvaigznēm un citplanētiešiem, viņi vienmēr šīs tēmas izsmej. Jo viņiem gluži vienkārši nav pagājušo dzīvju pieredzes uz citām planētām.
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:July 20th, 2013 - 12:30 pm
(Link)
kāpēc domā nezemieši vecāki par zemiešiem?