sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 18th, 2016|10:26 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linda ir ieskvotējusi milzīgu klostera ēku, kur vēlas radīt jaunrades centru un 3 gadus ir svaigēdāja un zin visu par pareizu uzturu. Pagājšvasar pat gandrīz pārgāja uz prānēšanu - 7 dienas neēda un nekritās svarā, bet pārtrauca, jo kļuva grūti funkcionēt 3d pasaulē - viss likās riebīgs - materiālā pasaule, asfalts, trokšņi, mīlēšanās ar vīru u.c. Vīrs ir kļuvis izteikti negatīvs un agresīvs, jo viņa nav "normāla sieviete". Viņš uzkurinās, kad viņa nespēlē pretī agresijas spēli, bet nomierinās, ja viņa arī sāk kliegt vai raudāt. Enerģētiskais vampīrs. Bet, par laimi, viņi vairs nedzīvo kopā. Viņa ir man viens no radniecīgākajiem cilvēkiem, kādus es pazīstu. Es viņā redzu nevis nenormālo, bet ļoti skaistu, gudru un spēcīgu dvēseli. Bet tie, kas viņu uzskata par nenormālu, ir patiešām traumēti.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]atheist
Date:June 18th, 2013 - 10:45 am
(Link)
Tu mani ieinteresēji ar prānēšanu. Nav tā, ka ar to gribu aizrauties, bet labprāt palasītos kaut ko angliski par šo aktivitāti. Kā tas angliski saucas?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 18th, 2013 - 02:02 pm
(Link)
Es nez, es par to internetā neesmu interesējies, tikai nostījies vienu Lilou interviju ar prānēdāju pāri. Tas saucās laikam prana feeding. Man Linda izstāstīja par meditāciju, kur jāsēž uz krēsla art plaukstām uz ceļiem pavērstām pret debesīm un tad jāiztēlojas ka pa kroņas čakru uz leju iet zila un pa pamatčakru uz augšu sarkana enerģija un ka viņasm tur ap čakrām kaut kā savijās mezglos un tad zilā enerģija vēl iziet pa ķermeni un iziet laukā caur plaukstām. Bet, ja to darot nepareizi vai arī, ja čakras nav kārtībā, varot saiet sviestā vai sākt skanēt kaut kas ausīs un nepāriet (tā vienam esot bijis) u.c.
[User Picture]
From:[info]atheist
Date:June 18th, 2013 - 02:15 pm
(Link)
Nu jā, tas jau izklausās nopietni.