sickboy - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Mar. 20th, 2013|09:23 pm

indulgence
Šai pasaulē daudz kas ir dīvains. Vienā zemē vari iespēlēt uz mūžu cietumā par kāša uztīšanu, citur - par alko iedzeršanu vai kāda vadoņa apsmiešanu. ASV bij jauks gadījums, kad sporta superzvaigzne un Disnejlendas reklāmas seja Nensija Kerigana nejauši par Mikimausu nočukstēja “oh, how cheesy” (jaunkundze nepamanīja, ka mikrofons nav izslēgts), un momentā kļuva par bomzi uz mūžu - visi līgumi lauzti, viss anulēts, pati uz ielas, darbā neviens neņem. Cietumā neielika, bet dzīve sačakarēta. Katrā zemē vai kultūrā savi aizliegumi, kas citiem nav saprotami.
Domāju, ka ja Latvijā futbola izlases spēlētājs, himnai skanot, stadionā nobrēktos ar smaidu "суки латыши", viņu arī uz mūžu izslēgtu no izlases (un gan jau būtu tepat cibiņi, kas šo būtu gatavi vest uz Biķernieku mežu pie grāvja likt). Eiropā šāds vājais punkts ir nacisms. Kārtīgam latvietim nacisms šķiet kas maten labs (kaut vācu laikā nogalināja ~100 000 Latvijas pilsoņu, galvenokārt etniskos latviešus), taču eiropiešiem tas ir kā bullim sarkana lupata. Katrā pasaules nostūrī savi sociālie noteikumi, kurus attiecīgās sabiedrības loceklim jāievēro neatkarīgi no tā, vai tas patīk vai nē. Tāda ir dzīve, tur neko nepadarīt.

Lai gan rokas vicināšana var labi noderēt, ja ar prātu pieiet. Šitā [info]iokaste ar drauģeļiem bija aizkūlušies 90. gadu vidū uz Šveici, uz kaut kādu rokkoncertu. Šiem tur baisi neiepatikās, nauda arī iztērējās momentā - atpakaļ vai nu kājām, vai stopiem. Puikas izdomāja rīkoties attapīgāk: uzrāpās uz skatuves un sāka vicināt roķeles, ij vēl paklaigāt: heil! Attiecīgi tika sašņorēti, ielikti lufthansā biznesa klasē, pasē iespiests zīmogs par 5 gadu aizliegumu iebraukt (šie brēkāja, ka 100 gadus nevēloties vairs Šveicē nokļūt, kur normāla metāla nivaid) un mājās atlidoja kā erceni, ēdot vistiņu. :))
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: