sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 22nd, 2015|04:26 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mees saakaam rakstiit scenaariju filmai par sevi. Par to, kaa mees ilgojaamies satikt savu dviinju liesmu un kaa beigaas satikaam un par to, kas notika Give And Getaa. Vai nav patmiiliigi - rakstiit par sevi? Bet vai tad visu muusu dziives nav iipashas? Visu dziives ir iipashas, bet ir cilveeki, kas norobezhojaas no iipashaa sevii un censhaas dziivi padariit mazaak iipashu. Muusu dziives ir filmas veertas.
Elvijs ir uzbuuveejis buudinju mezhaa pie upes un taisaas 21 dienu gaveet.
Shis ir pirmais gads, kad praata cilveeki (3d) saak zaudeet un juutu cilveeki (4d) saak uzvareet. Es Biiberam teicu, ka taadi beerni kaa Ulesa, kas ir gruuti audzinaami un hiperaktiivi, ir iipashas dveeseles, kas naakushas, lai grautu sisteemu. Un mees arii esam sheit, lai uzvareetu sisteemu un lai panaaktu savaas un citu dziivees, ka cilveeki seko savaam juutaam nevis praatam. Un, ka mees ticam, ka uzvareesim. Pasaule ir nonaakusi liidz tam bridim, kad status quo saglabaashana noziimeetu gjeometriskaa, neapstaadinaamaa aatruma progresijaa krist lejaa bezdibenii. Mees esam pret status quo, pret mieru un labsajuutu, pret visu, kas tev sveets. Mees gribam satricinaajumus un muusos dziivo puukjis. Triiciet bailees no paarcilveeka.
linkpost comment

Comments:
From:[info]sragde
Date:September 24th, 2012 - 09:48 pm
(Link)
Es pirms reiz biju 4.5 diennaktis neēdis. PIrmās trīs naktis bija grūti iekārtoties gulēšanai (bet bija laba motivācija - gatavojos ayahuascai), likās, ka kājas rauj pie pie mugurkaula šķietami pielipušajām tukšajām iekšām. Pēc tam sākās tāds vieglums un tripīgums, bet tad 3d pasaule mani piespieda atkal ēst.

21 dienu gavēt varētu būt ļoti pacilājoši.