sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 17th, 2015|04:39 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[music |Agnostic Front - Peace]

Kad cilvēki ir pret kaut ko, viņi neko nepanāk. Tas ir kā aiziet uz straight edge koncertu, kur tiek propagandēta brīvība no alkohola un cigaretēm. Un ko tu tikko iedomājies? Alkoholu un cigaretes.
linkpost comment

Comments:
From:[info]sintetika
Date:May 17th, 2012 - 10:38 am
(Link)
tā ir
From:[info]skaudri
Date:May 17th, 2012 - 02:19 pm
(Link)
nu, cilvēki parasti saka, ka ir FOR PEACE , par par par, bet, kur tas ir novedis ?
otrā pusē mēs redzam nacistus, kas ir PRET , un viņi tiešām konsekventi savu PRET realizēja un nešaubos, ka viņiem tas būtu izdevies, piemēram, iznīdējot pēdējo žīdu uz pasaules.
PRET tomēr ir daudz fanātiskāks par PAR, no PRET staro daudz lielāka enerģija, es saprotu, ka tā varbūt ir saistīta ar negatīvo starojumu, bet tas nekas, ja mērķis attaisno līdzekļus.
paskaties uz islāmu - ne velti tā ir pati dzīvelīgākā pasaules reliģija, jo ir krasi PRET.

bet atkal no otras puses, paskatoties uz agrīno kristietību un tās milzīgajiem sasniegumiem un strauji augošo popularitāti, mēs redzam, ka tas ir uzskatāms piemērs, kā realizējas PAR, jo man šķiet, ka kristietība savā sākotnēja formā, par spīti laicīgās, miesiskās pasaules noliegumam, tomēr vairāk ir PAR.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:May 17th, 2012 - 03:59 pm
(Link)
:) Nu labi, jāsaka savādāk. Ar "pret" neko īpaši labu nevar radīt. Konclāgerus, revolūcijas, masu slepkavības - jā.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:May 17th, 2012 - 04:14 pm
(Link)
Kā franču revolūcija. Cilvēki bija pret aristokrātiju. Nocirta galvas daudziem cilvēkiem. Pēc tam pie varas nāca kāds cits psihopāts.
From:[info]skaudri
Date:May 17th, 2012 - 04:29 pm
(Link)
bet re - ilgākā laika periodā šis pret un slaktiņi izrādījās auglīgi gan Eiropai, gan pasaulei. revolūcijas rezultātā beigās nāca Napoleons un ar savu l'humanite apstaigāja visu Eiropu, sakustinot vecos režīmus, piemēram, tieši to vēsmu dēļ arī Latvijas teritorijā Krievija izdomāja atcelt dzimtbūšanu. salīdzinoši - ja Naoleonu pavisam sakāva 1815, tad dzimtbūšana tika atcelta Igaunijā 1816. gadā, Kurzemē- 1818. gadā un Vidzemē- 1819. gadā.
un tas bija tieši N. kas visās iekarotajās teritorijās ieviesa jaunus likumus, sākot ar zemnieku brīvlaišanu.

tas pats arī ar lēģeriem un genocīdu - kā mēs varam būt droši, ka neliela asiņu nolaišana gadījumā neiet par skādi ?

vai arī

[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:May 17th, 2012 - 04:39 pm
(Link)
Ir tāda sazvērestības teorija, ka pirmais pasaules karš tika radīts ar nolūku veicināt otro pasaules karu, kurā tika iznīcināti ebreji ar domu, ka pēc tam viņiem būs tiesības būt aizvainotiem un celt Izraēlas valsti, kurai būs tiesības bezgalīgi izplesties, tā aizvainojot musulmaņus, kas savukārt rosinātu 3. pasaules karu. Un trešajam pasaules karam savukārt būtu būtiska nozīme, lai iedibinātu vispasaules diktatoru ar biočipiem. Bet nu šajā realitātē 3. pasaules karš ir izgāzies.
From:[info]skaudri
Date:May 17th, 2012 - 05:00 pm
(Link)
šito zinu, un diezgan pamatoti, jo nevar nepamanīt, kā vispārējais žīdisms kopš otrā pasaules kara jau sen ir izkāpis ārpus vienas tautas robežām un plašās tautas masas dejo pēc vienas stabules. ļoti gudra un tālredzīga tauta.

nesaki hop par trešo pasaules karu vai līdzvērtīga apjoma kataklizmu - arī 19.gs. , ko bieži mēdz saukt par garo 19. gs. , ļaudis Eiropā dzīvoja relatīvā miera sajūtā, paralēli ar milzīgo tehnoloģisko un sociālo progresu, kas tad noritēja vienas paaudzes ietvaros, neticot, ka reāla, plaša mēroga karadarbība vēl kādreiz būtu iespējama. bet bija - un kā vēl. viss pasaulē notiek pēc samērīguma, tikpat labi tagad var but klusums pirms vētras.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:May 17th, 2012 - 05:06 pm
(Link)
Vanga paredzēja ww3 2010. gada nov., plejadiāņi dažādu gadu novembros, bet pēdējais bija 2011. Mēs esam izvairījušies no neskaitāmām katastrofām, tās visas notika kaut kādās paralēlās pasaulēs, bet ne šajā. Pēdējā bija komēta Elenin, kurai 2011. gada rudenī vajadzēja iznīcināt daudz ko uz Zemes, bet Saules vētra viņu neiztralizēja (sadedzināja). Tad vēl šogad viņi taisīja strjomu, ka tūlīt tūlīt Izxraēlai nekas neatliks kā uzbrukt Irānai, bet viss pieklusa. Mēs vnk esam pozitīvākajā timeline.
From:[info]skaudri
Date:May 17th, 2012 - 05:26 pm
(Link)
ja kaut kas nenotiks, tad beigās vēl izrādīsies, ka kopš otrā pasaules kara mēs jau pamazām būsim ieslīdējuši satya yugā.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:May 17th, 2012 - 05:30 pm
(Link)
:) Es ceru, ka drīz būs pagrieziena punkts. Par to saka labības apļi. 20. maija Saules aptumsums + alainments ar Plejādēm + 6. jūnija Venus transit iezīmē jaunu laikmetu. Un astroloģiskā situācija tieši maija beigām arī ir cerīga.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:May 17th, 2012 - 04:40 pm
(Link)
diktatŪru.