sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 8th, 2014|09:40 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Human race get off Your knees
The lion sleeps no more
Mees esam Dievcilveeki. Naakamajos 2 gados mums vajag izlauzties no manipulaacijas un pieraadiit, ka neviens muus vairs nekontrolees. Un, ka nav varenaakas buutnes Visumaa par cilveeku.
linkpost comment

Comments:
From:[info]ikvakars
Date:March 8th, 2011 - 11:28 am
(Link)
No kurienes tāds uzskats- ka cilvēks varenākā būtne visumā esot?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 8th, 2011 - 12:37 pm
(Link)
Taapeec, ka cilveeku geeni ietver visu paareejo Visuma rasu + primaatu geenus. Un taapeec mums, cilveekiem, kas nezinaam savu veesturi, nezinaam, kas mees esam un uz kurieni ejam, Zeme, kas ir shii Visuma sievishkjaa apzinja manifesteejusies ieksh 1 planeetas, dos dzimshanu Visuma buutneem (taadaam kaa shii Visuma Radiitaajs). (Mees kljuusim par Visuma buutneem)
Taapeec ar cilveeku rasi tiek veiktas siis manipulaacijas un tiekshanaas tureet muus zem stingras kontroles, ciitigi sleepjot visu, kas ljautu mums atguut savu speeku - atcereeies, kas mees esam. Darvinisms, akadeemiskaa arheologija, kas ignoree artefaktus, kas ir pretrunaa oficiaalajai versijai, nulles punkta energijas tehnologiju sleepshana (lai muus turpinaatu tureet globalizaacijas verdziivaa) utt. - tas viss tiek dariits, jo vinjiem ir BAIL no mums. Ja mees saprastu, kas mees esam, vinju speekam pienaaktu gals un tas ir kaa naave vinjiem.
Piena celja Galaktka ir Visuma fraktaalis. Ieksh taas muusu Saules sisteema ir taalaaks fraktaalis, ieksha taas Zeme, un visi cilveeki uz siis planeetas paarstaav visas Visuma rases aarpusee.
From:[info]ikvakars
Date:March 8th, 2011 - 01:48 pm
(Link)
Hm, varbūt vari ieteikt kādu literatūru, kas plašāk skaidro šo?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 8th, 2011 - 01:58 pm
(Link)