sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 16th, 2013|08:00 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man liekas, kad es pateicu Koilam, ka braukshu pie Dieva, vinjsh teica, ka gan jau "saimnieks" (t.i. Saatans) veel liks sevi maniit. Kaadaa dienaa man draugos ienaaca veestule no Koila. Taa sastaaveeja tikai no 666iniekiem. Mana sirds ietriiseejaas. Un ja nu tomeer... Patiesiibaa ir taa, ka manas zemiskaas tieksmes liek par sevi maniit un es citkaart fantazeeju par materiaalaam izvirtiibaam. Tomeer es domaaju, ka tieksme uz Dievu man ir stipraaka un arii ir nedaudz sapraats: lai kas arii notiktu, jaapaliek ISKCONaa. Man liekas, ka jebkursh (kam ir kaut nedaudz labaas karmas), kursh izlasiitu Shrimad Bhagavatamas 10. dziedaajumu par Krishnas speeleem Vrindaavanaa, secinaatu: Tas ir Dievs. Ja Dievs ir, Vinjsh ir pilniibaa pelniijis buut taads, jo ne ko tik forshu un reizee labestiigu un sirdsgudru neviens pat izdomaat nevareetu miljons gados. Taapeec es, buudams neatkariigais gariigais filosofs, secinu, ka shim visam ir dzilja jeega, lai ko arii teiktu visi citi, kam uz sho planeetu ir savi meerkji: vai tie buutu plejadiaanji, reptiliaanji vai parasti cilveki. Uz sho planeetu tiek pastaaviigi suutiitas dveeseles no pashas augstaakaas planeetas, kas ir kaa zelta lotoss un kur katra kustiiba liidzinaas dejai un katrs vaards dziesmai. Un shis kaut kas ir ljoti iipash shajaa pasaulee. Kaa zelta akmentinjsh dublju okeaanaa.
linkpost comment

Comments:
From:[info]sita
Date:April 16th, 2010 - 09:46 pm
(Link)
Nu, Koilam viņš varbūt ir saimnieks, bet tas lai viņu pašu nodarbina. Ja gribi viedokli no zemes iemītnieka: draugi tā nedarītu. Jebkurš garīgais ceļš ir labs, lai Tev uz viņa daudz ceļabiedru un ēnainu atelpas vietu!
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:April 16th, 2010 - 10:42 pm
(Link)
Es jau to Koilu par pilnu nenjeemu, es pat savaas perversajaas fantaazijaas sapnjoju, ka Koils pieveershas Dievam, ha! :)
From:[info]sita
Date:April 16th, 2010 - 10:51 pm
(Link)
Nebūtu slikti
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:April 16th, 2010 - 11:25 pm
(Link)
Iisteniibaa man par vinju naaca smiekli. Un nedaudz zheel, jo vinjsh nav slikts cilveeks. Bet taa ir sho cilveeku izveele. Vinjiem ir zheel manis. Bet es zinu, ka beigaas vinji visi teiks, ka man tomeer bija sasodiita taisniiba.
From:[info]sita
Date:April 16th, 2010 - 11:28 pm
(Link)
Es domāju, viņi apskauž Tevi kaut kādā mērā. Jo viņi jau palika tur, jo nemācēja atrast alternatīvu kaifu tam, ar blakusparādībām, ar kuru dedzina savas jutīgās dvēseles nost.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:April 16th, 2010 - 11:26 pm
(Link)
Aa un paldies par labajiem vaardiem, Sita. :) Tu esi laba meitene.
From:[info]sita
Date:April 16th, 2010 - 11:28 pm
(Link)
Es nu gan neesmu laba, to nu Tev vajadzētu zināt - bet es ļoti gribu tāda būt gaišajos brīžos.