sickboy - June 10th, 2023 [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

June 10th, 2023

[Jun. 10th, 2023|01:56 am]
Pēc darba dienas mēs uzpīpējām zaļo un iedzērām aliņu, tas bija labs trips, man nebija slikti, es pat aizmirsu, ka uzpīpēju, bet Mikus un Emīla stāvi tumsā, koku lapotnes un mājīgā atmosfēra radīja bērnības sajūtu. Kādas bērnības? Dvēseles bērnības. Šis nav augstākais punkts, ši varēru būt arī dziļa dziļa pagātne manam nākotnes es. Pagātnes, kad es biju es - drošībā, priekā un dabā. Pēc tam mēs iegājām pie Mikus, viņa mājīgajā mājiņā, viņam bija liels logs un aiz tā nakts koki - lielas egles. Šī egle arī bija manas dvēseles bērnības egle. Dvēseles bērnība, jā, mēs sērfojam.
linkpost comment

[Jun. 10th, 2023|08:37 pm]
Funny how Europe is the most accepting and tolerant of Islam and they get all the terror attacks where as there are countries like Russia or Japan which are some of the most intolerant of Islam and you don't see terror attacks there, do you?
link5 comments|post comment

[Jun. 10th, 2023|11:26 pm]
Braucām ar velosipēdiem ar Emīlu un Elzu, smaržoja ceriņi, visapkārt bija lauku miers, Emīls sauca: "Mēs esam paradīzē! Beidzot!" Mēs parādījām viņam mūsu potenciālo zemi un, kur varētu celt māju u.c. Es teicu, ka es šeit vēlētos izveidot tādu kā hipiju paradīzi un, ka viņš arī varētu šeit dzīvot. Emīls ir laba dvēsele, īsts liberālis. Viņu nodarbina viņa tēva problēmas (alkoholisms). Viņam ir doma, ka vajadzētu sarīkot ajuaskas ceremoniju un iebartot tēvam ajuasku, jo viņam pašam tas daudz ko ir palīdzējis. Viņš savienojās ar Mātes Zemes garu. Mēļo, ka ajuaska IR Māte Zeme auga iemiesojumā. Es viņam saku: "Bet ir jau arī teorija, ka viņš drīkst dzert. Šī ir tikai viena dzīve, varbūt nākamajā viņš nedzers. Neuzņemies pārāk citu problēmas." Bet viņš teica: "Es jau tikai gribu iedot cilvēkam mīlestību, parādīt, ka viņš ir mīlams, pasniegt roku." Emīls ir ļoti mīloša dvēsele. Tāpēc viņš ir viens no tiem, ko mēs gribam savā hipiju paradīzē.
Un tad mēs atvadījāmies un apskāvāmies, un viņš teica: paldies, ka jūs mani tā iedvesmojat. Un es teicu: "Paldies tev, ka esi tāds īsts liberālis un ļoti labestīga dvēsele, kas grib citiem pasniegt roku. Tas arī ir iedvesmojoši, patiesībā." Un tad mēs šķīrāmies un es ar savu mīļo dvīņu liesmu gājām uz savu treileri dzert piparmētru tēju un kafiju. Es mīlu savu dvīņu liesmu, viņa ir ļoti jauka dvēsele. Dažreiz man liekas, ka viņa ir vāja, bet varbūt tas ir atbilstoši, jo vīrietim jābūt stiprākam par sievieti. Lai cik stipra būtu sieviete, viņa vēlas sev blakām vēl stiprāku vīrieti. Es sevi neuzskatu par stipru, lai gan Emīls domā, ka esmu fiziski stiprs un izturīgs, tā kā esam kopā strādājuši mežā un gaterī. Man ir cits vājums - satraukums, bailes, neuzņēmība utt. Es gribētu būt vīrišķīgāks;. Vīriešiem ir jāsaņamās un jākļūst vīrišķīgākiem. Savādāk arī pasniegta palīdzīga roka nepalīdzēs. Vīriešiem ir jābiedrojas ar citiem vīriešiem! Tāpat kā sievietēm ir savas sieviešu sektas. Kādā bija mana bijusķi simpātija. Viņas veic rituālus un apzinās savu sievišķo spēku un misiju. Tas ir skaisti, jā.
linkpost comment

navigation
[ viewing | June 10th, 2023 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]