sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 23rd, 2012|05:02 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]az
Date:November 23rd, 2009 - 07:29 pm
(Link)
vai vēdas runā par reptiļiāņiem? mēģinu atrast, no kura avota sākotnēji nāk šī informācija.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 23rd, 2009 - 08:37 pm
(Link)
ee jaa, Mahaabhaarataa Ardzhuna appreceeja meiteni, kurai viens no vecaakiem bija reptilis, vinja vareeja mainiit aareejo izskatu uz cilveeku vai reptili. Veel arii Veedaas ir par to, ka pazemee dziivo reptilji. Mean: cilveeks iekrita akaa un nonaaca citaa pasalee (latvieshu pasakaas). Pazemee ir cita pasaule, bet es nezinu iisti kaa tur tiek. Vai viekaarshi rokoties vai izejot kaadiem magjiskajiem vaartiem.
[User Picture]
From:[info]az
Date:November 23rd, 2009 - 08:48 pm
(Link)
un kur parādās tas, kāds ir reptiļu mērķis šeit? tā Ardzhuna meitene, vai viņa jebkādā veidā to simbolizē? un tas, ka viņi dzīvo pazemē, tas ir vienkārši pieminēts, jeb tam seko izklāsts?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 24th, 2009 - 11:31 am
(Link)
:) Nekur. Mani informaacijas avoti ir David Icke, Peggy Kane un ufologi. Kaa arii Kastanjeda, graamata "Kosmosofija" (izdota 1934. gadaa Latvijaa). Nav tik svariigi vai tie ir reptiliaanji vai savaadaaki zveeri, pamatideja ir, ka ar cilveeci jau vairaakus gadu tuukstoshus manipulee deemoniskas, reaalas buutnes, kas ir augsti atiistiitas materiaalaas zinaatnes jomaa un ir visaadaa zinjaa saataniskas. Tas ir vinju dabiskais staavoklis. Veel vinjiem ir izplatiita pedofiilija un homoseksuaalisms. Jo vinji barojas no cilveeku energjijas un, izvarojot beernu, vinji sanjem daudz dziiviibas energijas, kas izdalaas tiiru shausmu veidaa.
Bet, ja taa padomaa, tad ir siltasinju dziivnieki un aukstasinju (kaa raapulji). Siltasinju dziivnieku organisms pats regulee temperatuuru no iekshienes, bet raapuljiem vajag aareejo vidi. Tas ir kaa dievishkas buutnes gaismu izstaro pashas, bet deemoniskaas parazitee uz dievishko buutnju gaismas. Dievs ir radiijis gan dievishkaas buutnes, gan deemoniskaas. Gad siltasinju dziivniekus, gan aukstasinju. Gan heteroseksuaaljus, gan homoseksuaaljus.
Cilveeku rase iedalaas 2 daljaas: tie, kas ar prieku kljuust par barokljiem un lelleem reptiliaanjiem (deemoniem) un tie, kas ar to nav mieraa un kas meklee gariigo apgaismiibu. Taa kaa nevar teikt, ka reptilianaji ir muusu ienaidnieki. Vinji te ir tikai taapeec, ka te ir pietiekami daudz cilveeku, kas vinjus ir aicinaajushi.