sickboy - veelreiz par apokalipsi [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

veelreiz par apokalipsi [Nov. 11th, 2012|10:26 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Romano teica, ka vinjam par antikristu staastiija kaads cilveeks vaardaa Ariel. Vinjsh paredzeeja dviinju tornju sagaashanos un tad visi par vinju smeejaas. Peec tam, kad tas notika, cilveeki pie vinja gaaja un prasiija, kas notiks taalak. Vinjsh paredzeeja Sadama Huseina nokjershanu un daudzas lietas kaa arii antikristu laikaa, kad Amerikaa buus melnais prezidents un Vatikaanaa melns paavests. Romano teica, ka paavests nav melnais, bet vinjsh esot gariigi melns. Kaadu dienu vinji aizgaaja pie Ariel un vinjsh raudaaja. Vinji prasiija, kas noticis, vinjsh teica: "Vinji (antikrista cilveeki) nogalinaaja manu sievu." Vinja sievai bija paregjoshanas speejas un vinja par shiim lieaam runaaja. Bet vinja paspeeja atstaat pierakstus. Pienaaks diena, kad debesiis paraadiisies jaunava Marija un Maitreja, kas ir musulmanis un pashlaik atrodas Anglijaa, aarstees visus no veezha un teiks, ka vinjsh ir Jeezus Kristus. Visiem liks iemonteet biochipus un, kas atteiksies, tam vajadzees mirt. Galu galaa atnaaks iistais Jeezus un biochipi eksplodees aizraujot naavee visus tos, kas pakljaavaas antikristam. Vairaaku religiju paarstaavji prasija, kas notiks ar vinju religjijaam un vinjsh teica, ka vajag sekot Jeezum, neeest galju, nedzert viinu un Jeezus vinjus izglaabs. Budisti visi mirshot. Romano prasiija: "Un kaa ar haree krishna?" Ariel esot iztruucies, briidi kluseejis un teicis: "Mees neesam pat puteklji pie Dieva peedaam."
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]unknown_entity
Date:November 11th, 2009 - 12:18 pm
(Link)
pirmā doma - musulmanis uzdosies par jēzu? wtf?
otrā doma - ak tad antikrists-krists? atkal wtf?
jautājums sekojošs - vai tiešām cilvēkiem pēdējo pāris tūkstošu gadu laikā tik zemu ir nokritusies izdoma, ka tālāk par 4-5 jau nodrillētiem īpašvārdiem nemaz netiek?
âme damnée
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 11th, 2009 - 02:52 pm
(Link)
pirmaa atbilde: deemonu meerkjis ir apvienot visus cilveekus, lai vinjus biochipeetu. musulmanji redzees, ka Maitreja ir tik varens un kristieshi vinjaa saskatiis Jeezu. taadaa veidaa tiks apvienoti cilveeki. Gluzhi kaa Obama - no vienas puses kristietis, no otras puses musulmanis, lai musulmanjiem vareetu baazt sejaa, ka tas ir saveejais cilveeks un kristieshiem ka saveejais.
otraa atbilde: antikrists nav cilveeks, kas uzvilcis "Burzum" T-kreklu un vicinaas ar ugunsziimi (pirkstu kombinaaciju). Antikrists ir tas, kas ir gariigi preteejs Kristum.
[User Picture]
From:[info]unknown_entity
Date:November 11th, 2009 - 04:12 pm
(Link)
melnais var būt musulmanis un kristietis vienlaicīgi?
[User Picture]
From:[info]gonzokidd
Date:November 11th, 2009 - 02:54 pm
(Link)
piedod, bet tā cilvēka teiktajā tomēr ir diezgan liela nekonsekvence.
mirs visi tie, kas atteiksies iemontēt biochipus.
kā arī mirs tie, kas viņus tomēr ļaus ielikt.
mirs arī tie(?), kas būs reliģiozi(?) vai piederīgi kādai ticības sistēmai.
quo vadis?

[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 11th, 2009 - 05:32 pm
(Link)
Labi, es aatrumaa paarfrazeeju dzirdeeto. Buutiiba ir tajaa, ka vinji buus aarpus likuma un nevarees ne pirkt, ne paardot.
[User Picture]
From:[info]gonzokidd
Date:November 11th, 2009 - 07:11 pm
(Link)
jautājums šeit tomēr ir nopietnāks:
ko darīt tiem, kas vēlas saglabāt visu Labo, Gaišo, dvēselisko & garīgo; un nevēlas zaudēt sevi, nevēlas pakļauties šo institūciju spiedienam, draudiem, nevēlas pārdoties it kā savas "drošības" & mīļā miera vārdā..?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 11th, 2009 - 08:34 pm
(Link)
Ariels saka, ka vajag luugt Dievu un Vinjsh no iekshienes pateiks priekshaa, ko vajadziigajaa momentaa dariit.
[User Picture]
From:[info]kjiegjels
Date:November 12th, 2009 - 01:57 pm
(Link)
Ai, ai, budīgie budistiņi :(
[User Picture]
From:[info]and_eli
Date:November 13th, 2009 - 09:56 pm
(Link)
Ar savu reliģiju nevajadzētu nokaut otru, tāds secinājums. Cilvēkiem, lai izdzīvotu, lai augtu, ir vitāli nepieciešama ticība (da jebkam) un nopelt, vai celt debesīs cilvēkus, kas tic kaut kam, būtu vienkārši idiotiski. A pareģojumi - pat vislabākie pareģi kļūdās, būtu abidna, ja sevi ierobežotu, vai nodotos kam jaunam tikai tāpēc ka kāds &%^%(&&^%$# tā ir pareģojis :D