sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 21st, 2034|12:58 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:March 23rd, 2019 - 06:45 am
(Link)
Materiālisms nav trū šits. Tā ir zemākā kognīcijas forma. Kalī jugas reliģija.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 23rd, 2019 - 04:11 pm
(Link)
Par to jau es runāju - gara nodalīšana no matērijas, uzskatot, ka kaut kas ir garīgs un kaut kas materiāls, lai gan materiālo pasauli radīja.. Dievs. Ja kāds teiktu: Sātans, tad varētu atbildēt, ka Sātanu radīja Dievs. Garīguma nodalīšana no Zemes dzīves ir tas sākotnējais ļaunums/grēks, kas lika Ievai un Ādamam kaunēties un krist no paradīzes. Labā un ļaunā atzīšanas koks, duālisma apziņa. Tieši tas ir sākotnējais grēks un nevis duālisma "tumšā puse" (materiālā pasaule).
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:March 23rd, 2019 - 11:26 pm
(Link)
Tu saproti ačgārni. Materiālisms nozīmē visas realitātes reducēšana uz redzamo realitāti. Tavs biocentrisms ir tieši tas. Metafiziska pasaules tvere nenozīmē materiālo procesu svarīguma noliegšana, bet izpratne par to kā un kāpēc tie izriet no īstās realitātes, kas ir neredzama, bet vienmēr klātesoša. Samsara ir īsta, bet tā ir sekundāra patiesajai realitātei un tas nav tik daudz garīgā/fiziskā duālisms kā duālisms starp mainīgu lietu pielūgsmi un dzīvošanu saskaņā ar tevis mīļoto Avotu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 24th, 2019 - 02:28 am
(Link)
Jā, no "īstās realitātes" izriet šī pasaule un tai ir nozīme un Augstākais Es mūs ir sūtījis uz šejieni ne tādēļ, lai mēs gribētu atpakaļ uz Debesīm, bet tāpēc, lai mēs atvestu Debesis uz šejieni, piepildot šo dimensiju ar Avota gaismu un paplašinot viņa zonu. Būtība nav - mainīgs/nemainīgs, redzams/neredzams, būtība ir cik kaut kur ir mīlestības enerğijas. Jo nekas nav pa īstam nemainīgs un nemateriāls, izņemot pziņu, kurai nav dzimuma un kas ir iegājusi Visumā pieredzēt gaismas/frekvences/vibrācijas Visumu un ķert kaifu, šūpojoties pa pretstatiem.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:March 24th, 2019 - 09:46 am
(Link)
"Atvest debesis uz šejieni" ir viens no moderno laiku lielajām kļūdām. Utopiskās idejas, kas nemainīgi novedušas pie pretējā - humanitārām katastrofas un totalitāriem dzirnakmeņiem.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 24th, 2019 - 10:27 am
(Link)
Jo viņi neseko procesam. Process ir kļūšana "kā bērnam" - ieiešana sirdī. Mīlestība, piedošana.