sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 11th, 2034|03:25 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
http://padomdevejs.lv/20-skarbas-slavena-psihologa-labkovska-atzinas/?fbclid=IwAR1IEEoqp6BXJAq_d_7z-uy64KTgYQtQijG67MW-cC3SHdY3Zza2-huUIEI
2.Laimīgas ģimenes dzīves, laulības un seksa ar vienu partneri vienīgā ķīla ir stabila psihe. Ne piekāpšanās, ne kompromisi – tie visi ir taisns ceļš pie kardiologa vai onkologa. Kad cilvēkam ir stabila psihe, viņš var nodzīvot ar vienu partneri visu dzīvi. Un mīlēt tikai šo vienu cilvēku.
4.Sieviešu problēmu iemesls nav tas, ka vecis uzvedas kā cūka. Iemesls ir tajā, ka viņai ir neiroze, kas prasa izlādēšanos. Un šai izlādei vajadzīgs konkrēts cilvēks un attiecības, kurās viņa varētu ciest. Tāpēc viņa speciāli iesaistās tādās attiecībās, jo viņai kopš bērnības ir psiholoģiska prasība pēc tā.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]eos
Date:March 12th, 2019 - 02:06 am
(Link)
Kā Tu pamatotu, ka precēties nav labi, ja tam piekrīti? Vismaz te tas minēts kā pirmais punkts.

Un kā tikt pie stabilas psihes?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 12th, 2019 - 09:59 am
(Link)
Te ir domāts: veiksmīgas attiecības veidojas nevis apvienojoties divām "ābolu pusītēm", bet diviem "veseliem āboliem". Pusītes izjūt vajadzību pēc otra kā neirožu izlādēšanas objekta, bet tikai veseli cilvēki var piedzīvot īstu mīlestību, tā kā neizjūt vajadzību un ir sevī pilnīgi. Es neesmu pilnībā pret precēšanos, jo pats esmu, bet laulība nav veids, kā padarīt otru par ķīlnieku savu neirožu izlādei, laulība (man) nozīmē, ka mēs abi joprojām esam brīvi, mēs tikai zinām, ka mēs esam viens otram paredzētu dziļā līmenī.
Veselu psihi var iegūt, piemēram, apmeklējot biodanza nodarbības.