sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 22nd, 2024|09:58 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ja tu esi konservatīvais, tad kāpēc atbalsti globālismu? Ā tu domā tā - Latvija jau simtiem gadu ir kādu impēriju sastāvā, Latvijas atrašanās dažādu impēriju sastāvā jau kļuvusi par "tradicionālo vērtību", par konservatīvisma vērtību. Un tāpēc tu esi par Eiropas Savienību! Tik daudz konservatīvo globālistu... Pilna dirsa ar labā spārna partijām, kas fano par kreisā spārna impēriju. Un tāpēc es saku - nacionālisms un patriotisms ir miruši, Latvijā nav dzīvības. Daudzo "nacionālistu" partiju skaits nespēj mani apžilbināt, tās visas ir kreiso partijas. Gluži kā patriotiski padomju komunisti.
Tu saki: Padomā loğiski, mēs nevaram izstāties no ES. Paskaties, kas notiek ar Brexit. Cilvēki jau sāk nožēlot Brexit, kurš vēl nav noticis. Cilvēki nobalsoja par Brexit, bet Brexit menedžēšanu veic Terēza Meija, kura bija... PRET BREXIT! Nav brīnums, ka viņa tur muļļājas un netiesājas ar ES, kā ieteica Tramps, bet dara visu, lai Brexit izskatītos pēc šausmu stāsta, ko vēl pastiprina globālistiem un anti brexiteriem piederošie mediji, kas izplata anti Brexit sentimentus.
Ja mēs nobalsotu par Latvijas izstāšanos no Eiropas Savienības, kam tiktu uzticēts menedžēt šo procesu? Kārlim Streipam vai kādam citam izstāšanās pretiniekam? Varbūt Mārtiņam Hiršam? Varbūt kādam citam komunistam, ko mums nozīmētu Eiropas Savienības padome? Tikpat labi tu varētu ielikt Rubiku par Tautas Frontes vadītāju. Vai Lembergu par Korupcijas novēršanas dienesta inspektoru. Vai Mārtiņu Hiršu par Alpha male treininga ekspertu.
linkpost comment

Comments:
From:[info]mansgan
Date:October 22nd, 2018 - 10:03 pm
(Link)
From:[info]mansgan
Date:October 22nd, 2018 - 10:31 pm
(Link)
dīvaina iecentrēšanās uz Streipu šodien. cik zinu, Streips ir žurnālists, nevis kaut ko aktīvi nosaka politikā vai jel kur citur.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 22nd, 2018 - 10:35 pm
(Link)
Viņš nav tikai žurnālists. Viņš ir demokrātu partijas atbalstītājs. Kristietis. Gejs. Līdzcilvēks.
From:[info]mansgan
Date:October 22nd, 2018 - 10:51 pm
(Link)
gluži tāpat kā Tavi jogurti, kas atbalsta Republikāņus...

kristietis (tiešām?), homoseksuāls, līdzcilvēks? kas no šī būtu svarīgi? (līdzcilvēks ir svarīgi, pat nesaprotu, ko ar šo domāji)

[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 22nd, 2018 - 10:57 pm
(Link)
Svarīgākais jau tomēr ir tas, ka mēs visi esam cilvēki, mums visiem ir sirds krūtīs un sirdī mīlestība. Es domāju, tas ir svarīgākais. Partejiskās, reliğiskās, seksīgās piederības arī ir šķietami svarīgas, bet, ja tu man jautā: Vai es tiešām domāju, ka Kārlis ir slikts cilvēks, tad es teikšu... ka nē. Bet esmu drošs, ka viņš to domā par mani un 50% pārējo amerikāņu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 22nd, 2018 - 11:01 pm
(Link)
Jā, atceros, ka viņš stāstīja, ka ir kristietis un demokrāts.