sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 20th, 2024|09:55 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mēs vērojam šovu "90 day fiance", kur parasti ir par bābām, kas vēlas dzīvot ASV un tāpēc viņas ir attiecībās ar beta vīriešiem - pielūdzējiem un nodrošinātājiem, ar kuriem viņām 90 dienu laikā jāapprecās, savādāk vajadzēs vien braukt mājās. Sievietes nekad neiemīlas jaukajos zēnos, kas viņām vienmēr cenšas izpatikt. Bet viņas var iemīlēties jauko zēnu naudas makos un pilsonībās.
Un zin kāpēc vīrieši iemïlās sievietēs, ko viņi satiek internetā un kuras ir no Filipīnām vai Krievijas? Jo viņas darīs visu, lai dabūtu zaļo karti, projicējot ideālās sievietes tēlu - katra vīrieša sapni. Tas ir vēl daudz izteiktāk nekā ar vientuļajām mātēm. Un tad tie beta vīrieši, kuri nevar dabūt sievieti savā zemē un bez interneta starpniecības, atrod ideālās sievietes trešās pasaules valstīs, kas nezin kāpēc iemīlas tieši Amerikas pilsoņos (nevis, piemēram, Horvātijas).
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:October 21st, 2018 - 07:38 am
(Link)
Man patīk tikai jauki zēni!
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 21st, 2018 - 08:48 am
(Link)
Es neesmu saskāries ar tādām vecenēm. For real? Viņi taču ir sisī.
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:October 21st, 2018 - 09:23 am
(Link)
Sisi ir lohi, kuri meta no sevis krutos. Mos tas tavas vecenes ir mazohistes
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 21st, 2018 - 09:59 am
(Link)
Laikam! Man bija ar bijusho, ka vinja man reiz teica: jociigi ka taads un taads pret mani bija tik slikts (tipa vinjas ex), bet es pret vinju tik laba. Bet tu pret mani tik labs un es pret tevi tik slikta.
Toreiz es veel nezinaaju nekaadu alpha male attieciibu teoriju, man veel bija daudz jaamaacaas.
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:October 21st, 2018 - 10:01 am
(Link)
man šķiet, ka pa daļai tur ir skābās vīnogas (like, tāpat pret mani izturas slikti, izlikšos vismaz, ka tas ir tāpēc, ka es pati to gribu), pa daļai patīk kkas cits, un sliktums tiek pieciests, jo nāk komplektā (like, viņš ir tik kruts, bet skarbs, jo pasaules nesaprasts, bet es viņu sapratīšu, atkausēšu un izmainīšu), bet nu hvz.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 21st, 2018 - 10:35 am
(Link)
Bet fakts, ka nevienam nepatīk viegli pieejam/ās. Man bija, ka man patika viena meitene (no attāluma), bet iedomājos, kā būtu, ja viņa būtu manī iemīlējusies. Sapratu, ka tad viņa man patiktu mazāk. Ja vēl viņa man pakaļ skrietu, tad vēl mazāk.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 21st, 2018 - 10:48 am
(Link)
Tāpēc vispār attiecību uzsākšana tam, kas to dara (parasti vīrietis) ir māksla. Vienlaicīgi izskatīties nepieejamam un vienlaicīgi būt attiecību uzsākšanas iniciatoram! :) Un ne tikai iniciatoram, bet atiecību saglabātājam. Man agrāk bija tā, ka es mācēju izskatīties nepieejams, uzsākot attiecības, bet drīz vien parādīju savu jauko puisi esot attiecībās un tad tās ilgi neturpinājās.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 21st, 2018 - 08:56 am
(Link)
Nē nu varbūt tu fomā savādāk nekā es vārdu "jauki". Es zinu, ka sievām patīk labi puiši, bet NE, ja šis labums jau iesniedzas tur, kur nav mugurkaula un ir tikai akla sievietes pielūgsme.
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:October 21st, 2018 - 09:24 am
(Link)
Teiksim tā - ja cilvēks ir vienaldzīgs, vienlīdz kaitinoša ir gan pielisana, gan otrādi. Bet nu attiecībās kā var gribēt kko ne-labu?