sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 20th, 2024|12:57 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mārtiņš Hiršs uzskata, ka Fox News sašķeļ sabiedrību, jo nekritizē Trampu un parāda viņu pozitīvā gaismā. Sabiedrība nebūtu sašķelta, ja Fox News, tāpat kā visi pārējie mediji, Trampu attēlotu tikai negatīvā gaismā, neskatoties uz to, ka dēļ Trampa politikas ASV piedzīvo rekordaugstu ekonomisko izaugsmi, bezdarbs ir rekordzems, Ziemeļkoreja vairs nerunā par karu un nešauj raķetes, ISIS ir likvidēti un karš ar Krieviju (ko solīja Hilarija) nav uzsākts. Obamas cienītāji nespēj nosaukt nevienu Obamas sasniegumu, toties Obamas labās īpašības un stilu mediji apdziedāja. Un Trampa ekonomika jau arī ir Obamas nopelns, vai ne? Šķiet, ka vienīgais Obamas sasniegums, kādu Mārtiņš Hiršs un tamlīdzīgi indivīdi jebkad ir spējuši nosaukt, ir Trampa ekonomika.
Bet Mārtiņš Hiršs vēlas, lai cilvēki izmestu objektīvismu un visi, kā vienā Ziemeļkorejas režīma korī, dziedātu vienu dziesmu: Tramps ir slikts, Tramps ir slikts, mums establišments pateica ienīst Trampu, jo Tramps finansēja savu kampaņu pats un neviens viņu nekontrolē, un mēs tā arī darīsim, darīsim, ko liks. Esam taču beta soyboys bez sava mugurkaula, viedokļa un pašcieņas.
linkpost comment

Comments:
From:[info]tiesibsargs
Date:August 20th, 2018 - 05:42 pm
(Link)
ko tu te dirs


"Mārtiņš Hiršs uzskata, ka Fox News sašķeļ sabiedrību, jo nekritizē Trampu"

kur mārtiņš tādu uzskatu ir paudis?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:August 20th, 2018 - 07:36 pm
(Link)
Twiterī kaut kāds raksts. Bet to var redzēt tikai, ja tu esi ielogojies, vecais vells bīstās no nereğistrētiem lasītājiem.
From:[info]tiesibsargs
Date:August 21st, 2018 - 03:00 pm
(Link)
linku studijā!
From:[info]tiesibsargs
Date:August 22nd, 2018 - 11:32 am
(Link)
es prasīju par mārtiņu hiršu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:August 22nd, 2018 - 11:30 pm
(Link)
nu un.
From:[info]tiesibsargs
Date:August 23rd, 2018 - 01:01 pm
(Link)
nu tad tu dirs, mārtiņš neko tādu nav teicis.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:August 23rd, 2018 - 08:40 pm
(Link)
Mārtiņš domā, ka, ja bars kādu nodirš, viņam ir jāiet bara pēdās un arī viņš jānodirš. Neiet bara pēdās Mārtiņam liekas neloğiski, neracionāli un nezinātniski. Mārtiņš ir izteikts pakaļskrējējs un tējas pienesējs. Neviena normāla sieviete no tā neuzbudinās un neviens normāls vīrietis to neciena. Mārtiņš ir izteiktākais beta male, kādu vien var iedomāties.
From:[info]tiesibsargs
Date:August 27th, 2018 - 11:36 am
(Link)
atkārtoju - kur mārtiņš ir paudis tevis minēto uzskatu?