sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 14th, 2024|12:32 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:August 14th, 2018 - 08:14 pm
(Link)
man piemēram lielaka novirze liekas lasīt kāda cita cibas ierakstus (ko es pats daru ļoti reti) un ierakstīt tik daudz komentārus, kad tu tam cilvēkam nemaz nepiekrīti vai uzskati par stulbu utt. nekad neesmu izpratis cilvekus, kas tik ļoti apsēsti ar to, ko dara citi.
un jā, man ir melns un balts, jo ir mākslīgais Visums (paralēla iespējama realitāte) un organiskais Visums (arī iespējama nākotnes versija). Un tieši tagad esam procesā, kad mākslīgo Visumu (kādā mēs dzīvojām kopš Visuma radīšanas brīža nevis relatīvi nesen) nomainīs organiskais - Visums tiks pārstartēts, sākot ar šo planētu. Tā nebūs pāreja uz 5d, bet kas daudz vairāk. Un tā ir reāla izvēle - vai nu viens vai otrs. Tici man, es esmu bijis tur, kur visu, arī ļaunumu uzskata par lielāka plāna daļu, tādējādi atsakoties no melna - balta. Bet es vairs tur neesmu kopš pie manis nonāca īpaši slepenais info par fraktāļvīrusu un pārstartēšanu.
[User Picture]
From:[info]apokaplis
Date:August 14th, 2018 - 08:21 pm
(Link)
es ticu, ka tu tā domā
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:August 14th, 2018 - 08:45 pm
(Link)
un vispār - vai tu gadījumā neesi nefolks? skaidrs, ka neteiksi, ka esi.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:August 14th, 2018 - 10:52 pm
(Link)
man te nevajag nekādus apnicīgus nefolkus, kas cīnās ar savām psiholoģiskajām problēmām un tad projicē tās uz mani. tu esi nobanots, taisi jaunu (kārtējo neskaitāmo) profilu.