sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 17th, 2024|05:44 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tātad Putins samitā pasaka, ka no Krievijas transportēti 400 miljoni nelimkumīgi iegūtu dolāru, kas novirzīti Hiarijas Klintones kampaņai. Masu mediji par to neraksta NEKO. Ja viņš teiktu, ka tas bija Trampa kampaņai, par tu runātu un rakstītu visi un tas būtu milzīgais pavērsiens Russian collusion izmeklēšanā. Putins arī piedāvāja Trampam kopā ar Krievijas specdienestiem izmeklēt Krievijas iejaukšanos ASV vēlēšanās. Tas ir tas, ko deep state un demokrāti NEGRIB. Jo tad atklātos, ka collusion īstenībā bija ar Klintoni nevis Trampu. Ja "eksperti" vienā mutē saka, ka samitam nebija pinīgi nekādas nozīmes, tad visdrīzāk patiesība ir tieši pretējais. Tikai tā ir nozīme, no kā viņi baidās vairāk par nāvi. Patiesība varētu tikt izmeklēta un nākt gaismā.
linkpost comment

Comments:
From:[info]axsys
Date:July 17th, 2018 - 07:58 pm
(Link)
Ā, kad Putins un Infowars kko pasaka tad tā ir cita lieta, tās gan ir autoritātes kam ticēt. :D Savukārt apsūdzības 13 krievu spiegiem par iejaukšanos vēlēšanu gaitā un ļaunprātīgu rīcību pret visām savienotajām valstīm -- tas ir tāds ķirzakcilvēku sacerējums. Stulbumu tiešām laikam ārstē tikai kaps.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 17th, 2018 - 09:11 pm
(Link)
Bet tie 13 krievi to dariija, kad atbilfiigais bija Obama, kursh neko nedariija, jo domaaja, ka Hilarija uzvarees. Kad uzvareeja Donalds, tad taa peekshnji bija probleema. Trampam nav nekaada sakara ar tiem krieviem.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 17th, 2018 - 09:29 pm
(Link)
Tu teiksi: Manaforts ir cietumā. Jā, tas ir jocīgi, ka Hilarijas kampaņas vadītajs Džons Podesta ir izdarījis visu to pašu, ko Manaforts, bet viņš ir uz brīvām kājām. Dubultstandarts, kā viņi palaida Hilariju vaļā par reāliem noziegumiem un kā viņi vajā Donaldu par imagināriem noziegumiem, ir šokējošs. Tieši tāpēc tagad pamazām tiek izmeklēti korumpētie elementi iekš FBI.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:July 17th, 2018 - 09:43 pm
(Link)
Fragments no izmeklēšanas https://m.youtube.com/watch?v=WqhmskEHCsI