sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 3rd, 2024|07:40 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sramgni
Date:April 3rd, 2018 - 09:48 am
(Link)
Kā konservatīva politika iet kopā ar maksimālu sieviešu seksuālo brīvību?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:April 3rd, 2018 - 11:40 am
(Link)
Tu neticēsi, bet republikāņu partija ir vairāk par brīvību nekā demokrātu, tas tā bijis jau sen, kad tieši republikāņi pirmie iestājās par verdzības atcelšanu un sieviešu tiesībām, mūsdienās viņi iestājas par mazāku valdību, mazāk valsts uzliktiem regulējumiem un par tiesïbām nēsaat ieroci - kaa galveno pamatojumu tam liekot to, ka konstituucijaa tas ielikts lai ja valdiiba kaadreiz kljuutu tiraaniska, cilveeki vareetu pastaaveet par sevi. Ne velti Staljins, pirms izsuutiija latviezhus uz Sibiiriju, konfisceeja vinjiem ierochus. Demokraati ir kljuvushi autoritaari, veelas uzlikt lielus nodokljus un regulas, ierobezhot vaarda briiviibu zem "naida runas" apkaroshanas un politkorektuma politikas un atnjemt vinjiem ierochus.
[User Picture]
From:[info]sramgni
Date:April 3rd, 2018 - 12:02 pm
(Link)
ASV politika ne obligāti ir labs piemērs pasaules mērogā, attiecīgi nevaru piekrist, ka republikāņi ir analoģiski konservatīvajiem spēkiem, piemēram, tepat Latvijā.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:April 3rd, 2018 - 11:54 am
(Link)
Un demokraati (liberaalji in general) fano par atveertaam robezhaam un nekontroleetu musulmanju imigraaciju. Konservatiivie par to nefano un zini, kaapeec? Ne jau taapeec ka musulmanjiem buutu tumsneejaaka aadas kraasa vai vinji savaadaak gjeerbtos utt. Bet taapeec ka vinju kultuura apspiezh sievietes un ir barbariska un totalitaara. Un vinji neveelas redzeet shaadu uzskatu izpleshanos Rietumu pasaulee, kur mees jau esam sasniegushi augstu kultuuras liimeni un sievieshu briiviibu.