sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 31st, 2024|01:41 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pēc kreiso mediju domām, Tramps tiek regulāri vainots "nepiedienīgā uzvedībā un seksuālos uzbrukumos". Piemēram, abpusēji labprātīgās, mīlestības pilnās attiecībās ar pornozvaigzni pirms 20 gadiem. Tikmēr - Bils Klintons ar Hilariju Klintoni regulāri devās uz Džefrija Epšteina pedofilu salu, lai nodotos orģijām ar bērniem - seksa vergiem. Un tas drīz nāks gaismā, tāpēc Tramps aprīli ir nosaucis par seksuālo uzbrukumu novēršanas un apzināšanās mēnesi.
linkpost comment

Comments:
From:[info]axsys
Date:April 1st, 2018 - 12:39 am
(Link)
"Tikmēr - Bils Klintons ar Hilariju Klintoni regulāri devās uz Džefrija Epšteina pedofilu salu, lai nodotos orģijām ar bērniem - seksa vergiem."

Nedirs taču tik daudz, atstāj kaut ko priekš sava sūdīgā zaļā nomēslošanas.
Varbūt sāc atskaitīties par tiem saviem pareģojumiem kam bija jāpiepildās marta otrajā pusē? :D
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:April 1st, 2018 - 08:51 am
(Link)
Jaa, es vispaar teicu: martaa vai apriilii. Un ir noticis pagrieziena punkts. Noziimeets izmekleetaajs ar pilnvaraam apsuudzeet (ne tikai izmekleet, kaa liidz shim) FIB un Obamas sazveerestiibu izspiegot Trampu un maaksliigi piesiet vinjam Krievijas lietu. Plus - tiks veelreiz peetiiti miljons dokumentu saistiibaa ar Klintones e pastu lietu, jo ir aizdomas, ka 2016tajaa vinja tika nepamatoti palaista valjaa. Liidz shim nekas nevirziijaas uz priekshu un taafiem kaa tu likaas ka taas ir tikai sazveerestiibu teorijas, jo Sešons bija apaatijaa un nenoziimeeja izmekleetaaju ar pilnvaraam apsuudzeet un mees vareejaam tikai izmekleet un shausminaaties taados kanaalos kaa Fox News. Tagad mees driiz redzeesim arii apsuudziibas un taisnu tiesu. http://www.foxnews.com/politics/2018/03/29/sessions-federal-prosecutor-evaluating-alleged-fbi-doj-wrongdoing-no-second-special-counsel-for-now.html
From:[info]axsys
Date:April 1st, 2018 - 03:16 pm
(Link)
facepalm
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:April 1st, 2018 - 04:26 pm
(Link)
Look, tu esi no cilveekiem, kas driizaak ticees, ka Tramps nekad nebuus prezidents vai arii, ja buus, tad nolaidiis ekonomiku pakaljaa un uzsasks tresho pasaules karu deelj Ziemeljkorejas vai arii ka Putins vinju vada. Bet tu nekad neticeesi ka ir taada deep state kas ir kaa milzu astonjkaajis un pst ja ticeetu, domaatu ka Trampam buutu vinji jaalikvidee vienaa dienaa vai vienaa gadaa. Deep state sastaav no tuukstoshiem cilveeku un vinji tur darbojas vismaz kopsh KKenedija. Pacietiibu, beerns, Tramps ir speeciigs bet ne TIK speeciigs lai uzvara notiktu vienaa dienaa, bet tas ir veesturiski, ka pirms triis dienaam pirmo reizi planeetas veesturee ir noziimeets federaalais izmekleetaajs ar apsuudzeeshanas pilnvaraam pret deep state. Pirmo reizi. Un tu redzeesi, kaa tas izmainiis dinamiku.
From:[info]axsys
Date:April 3rd, 2018 - 04:45 pm
(Link)
Es tiešām neticu ka eksistē kkāds konspiratīvs "deep state" bet es reāli gribētu, kaut tāds tur būtu. Tad vismaz būtu kkāda cerība ka kādā no stāviem tur strādā plusmīnus kompetenti un ne pēc tautas iebalsojuma salikti cilvēki.