sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 25th, 2024|05:30 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Demokrātu lielākā stratēğiskā kļūda ir domāt, ka Tramps nav pārāk gudrs. Tramps tikko appisa demokrātus, dabūjot finansējumu ne tikai sienas celtniecībai, bet arī militārajiem tribunāliem priekš deep state operatīviem. Ğeniāli!
:D :D "Much can be done with the $1.6 Billion given to building and fixing the border wall. It is just a down payment. Work will start immediately. The rest of the money will come - and remember DACA, the Democrats abandoned you (but we will not)!"
Brīžiem šķiet, ka demokrātu/kreiso domāšana ir vienu gājienu uz priekšu, kad Trampa domāšana ir 10 gājieni uz priekšu, tāpēc arī retardi nesaprot viņa lēmumu loğiku. Piemēram, agresīvā Džona Boltona iecelšana par nacionālās drošības padomnieku. Laikā, kad gaidāmas saruas ar Ziemeļkoreju, Boltons ir īstais cilvēks, lai Kimam liktos, ka, ja viņš atsakās slēgt līgumu ar Trampu, notiks tas, ko Boltots ieteiks.
Retardi saprot Trampa lēmumu loğiku tikai brīdī, kad Tramps ir uzvarējis un dabūjis, ko grib.
linkpost comment

Comments:
From:[info]axsys
Date:March 26th, 2018 - 06:25 am
(Link)
Ja eksistētu tāds "deep state" tad Trampa un viņa fanu vietā es būtu par kapeiku vairāk uztraucies par tās oranžās parūkas palikšanu vienā gabalā. Prezidenti ko kāds diskrēti vai ne tik ļoti ņem un nošauj ir āmurikāņu tradīcija ko nevajadzētu pavisam aizmirst un atstāt novārtā.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 26th, 2018 - 07:49 am
(Link)
Jau 7 reizes esot bijushi meeginaajumi novaakt bet Trampa pusee ir 90% militaaristu un specvieniibu.
From:[info]axsys
Date:March 27th, 2018 - 01:39 am
(Link)
Tad jau tik jāturpina, ar kādu 10to reizi varbūt sanāks.