sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 1st, 2024|12:08 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Reizēm, kad vīrietis nesaprotas ar sievieti un it kā pieprasa, lai viņa paskaidro loğiski savu viedokli nevis tikai ar emocijām, viņš ar to it kā saka, ka loğika bez emocijas ir ok., bet emocija bez loğikas nav ok. Bet emocija vēlas tikt atzīta kā tikpat svarīga radīšanas sastāvdaļa, kāda ir loğika. Tā arī IR tikpat svarīga, bet vīriešiem bieži vien to ir grūti saprast. Agnese Bērziņa teica, ka pēc kara, kad mājas bija nopotītas, jaunu māju uzcelšana vietā notika, pateicoties sievietēm, un ne tāpēc, ka viņas ātrāk nestu ķieğeļus, bet tāpēc, ka viņām bija: man vajag māju un viss, man būs māja! -tur, kur loğiski domājošam vīrietim nolaistos rokas. Tur sievietes rada ar savu neloğiskumu un Visums nāk pretī.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:March 2nd, 2018 - 10:13 am
(Link)
Kā domā, un uz tiem gadījumiem, kad izdevās ar emocijām uzbūvēt māju, cik būs gadījumu, kad neizdevās, vai izdevās pateicoties vīrieša veselajam saprātam?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 2nd, 2018 - 01:05 pm
(Link)
Viirieshi, kas ir uznjeemeeji un rada kaut ko riskeejot vai no nulles, shajaa briidii lieto sievishkjo energiju. Manupraat.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 2nd, 2018 - 01:12 pm
(Link)
Ja ir biznesa ideja, ir degsme, bet nav reaali iespeeju dabuut to gatavu, bet cilveeks taapat uz to iet un briinumainaa veidaa sasniedz panaakumus jo visums apbalvo cilveekus kas seko degsmei.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:March 2nd, 2018 - 03:39 pm
(Link)
Cilvēks, kurš dara, lieto savu enerģiju, spēku, radošumu, izdomu, loģiku, ... Ja ir kas palīdz(jebkā), ļoti labi, bet svarīgākais ir saņemties un sākt darīt, pašam.

Sievišķā, vīrišķā enerģija, tik smalki nezinu un cik zinu nav arī izmērīts, kas, kur, cik kuram ir un pateicoties kam tiek darītas lietas. Pagaidām nav izmērīts, jo nevar noliegt to ko nezini, pagaidām.