sickboy - jauno gadu sagaidot... [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

jauno gadu sagaidot... [Dec. 31st, 2023|01:49 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
2018. gads buus gads, kas cilveekiem atklaas, ka pasauli vadiija saatanisti, kas spiidzina, izvaro, upuree un eed beernus un kas iefiltreejushies visaas varas struktuuras, kuriem pieder Holivuda, zinaatne un galvenie masu mediji. Un ir neaptverami daudz cilveeku, kas vai nu pashi ir saatanisti vai kurus vinji kontrolee, nemaz nerunaajot par briivpraatiigajiem liidz skreejeejiem kaa Maartinjsh Hirsh un Kaarlis Streips.
Un cilveeku, kursh organizees masiivu un globaalu apveersumu un planeetas atbriivoshanu no shiem speekiem, vinji sauca par fashistu un nozaakaaja, kaa vien maaceeja vinju masu medijos. Tad apsveicu arii tevi, dirsaa liideej, arii tu atbalstiiji ljaunuma impeeriju, naakoshgad tevi gaida shoks.
linkpost comment

Comments:
From:[info]sprungulss
Date:December 31st, 2017 - 02:10 am
(Link)
Man vienmēr jautājums. Un es tiešām gribu saprast. Kā Tu to zini ? Kurš Tev to pastāstija, kāpēc nepieļauj ka kļùdies ? Vai informācijas avoti,ko lasi ko pēti ir 100 procenti patiesi. Gala beigās moš realitāte ir vēl savādāka nekā tu domā.... Tev rādās vīzijas...???? Es vispār skatos un hujeju uz tevi. Es kautkā vispār uz tavu ezotērisko pļurkstēšanu vispàr skatos kā uz kaut kādu mazvērtības kompleksu kur saknes iespiežas bērnībā.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 31st, 2017 - 04:49 am
(Link)
Un kaa tu zini, ka nekljuudies un taa ir tikai pashu prezidentu vaina, ka Obamu masu mediji slaveeja, bet pie Trampa uzskaita paarteikshanaas un citas kljuudas, aizmirstot piebilst, ka ASV piedziivo ekonomisku uzplaukumu, lielaako 30 gados? Pietiek savilkt punktus, nevajag ezoteeriku.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 31st, 2017 - 05:06 am
(Link)
Tev neliekas jociigi, ka prezidents, kursh ir aciimredzami patriots, kursh atteicies no algas un nogriezis lobeeshanu, kursh tik daudz paveicis ekonomikai, sanjem lielaako naidu? Jo... ir ekscentrisks vai arii - pirms 10 gadiem pateicis vaardu "pussy"? Vai arii tas ir taapeec, ka vinjsh tic, ka valstiim ir robezhas? Give me a break. Tie pashi speeki, kas nepriecaajas Amerikaa par Trampa ekonomikas uzvaraam, ir tie, kas veelas, lai Latvija ir nabadziigs bezcilveeku tuksnesis.