sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 22nd, 2023|08:59 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ir kaads cilveeks, kursh kopsh oktobra ir bezveests pazudis Indijaa (pasi, naudu un citas lietas atstaajis viesniicaa), bet prieksh manis vinja nozushana ir liels atvieglojums, jo vinjsh patiik manai dviinju liesmai (ir vinju arii izdraazis laikaa, kad mees jau bijaam kopaa) un dviinju liesma nesleepa, ka vinjam noteikti buutu vieta muusu komuunaa, kas, ja taa notiktu, radiitu lielu probleemu un konfliktu, jo es sho cilveeku savaa tuvumaa speeju knapi paciest nedeelju.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:December 23rd, 2017 - 06:21 am
(Link)
Vai vari nodefinēt ko nozīmē "dvīņu liesma"? Noteikti jau esi to darījis, bet vai nu palaidu garām vai neatceros (jo lasīju opālī). Un kāpēc tev viņa tik svarīga? Es personīgi negribētu būt nekādā veidā atkarīgs no sievietes, kas nav Mana, pat ja viņai nav īstenais bojfrends. Tās tavas attiecības ar to DL šķiet mazliet perversas emocionālā līmenī.
[User Picture]
From:[info]slaaneklis
Date:December 23rd, 2017 - 05:54 pm
(Link)
Dvīņu liesma ir, kad iesper zibens un tā ir zīme, ka tavs crush tevi mīl, un uz mašīnas numura ir vienādi cipari un tas nozīmē, ka jūs tūlīt būsiet kopā, un tava dvīņu liesma drāžas apkārt kā jaunībā pienākas un tas nozīmē, ka trenējas būt kopā ar tevi, jo ir lemts un vibrācijas piektajā dimensijā, un ir pagājuši jau n gadi un sirds pārsitiens nozīmē, ka tev vēl joprojām ir attaisnojums neatpisties no cilvēka, un ja tev iepatīkas cits cilvēks, tad tagad tas ir dvīņu liesma un iepriekšējā dvīņu liesma bija tikai dvēseles biedrs, kā izrādās tagadiņās pēc jaunajiem faktiem uzpeldējušajiem, ka radars citur rāda tagad, un ja tev ir pohas, tad tās nav tavas pohas, bet tas otrs cilvēks, tava dvīņu liesma, vakar dzēra, jo saikne, un ja tev nāk smiekli, tad dvīņu liesma nepārprotami tagad lasa anekdotes, un mēs visi pāriesim dimensijā, kurā jau izredzētie gandrīz jau ka ir ka, bet tur visādi vēl var gadīties, jo nāk ziņas pa balss sintezētiem jūtūba kanāliem no kaut kāda tur sīriusa zvaigznāja vai dimensijas, ka viss var būt tā, bet var arī būt pēkšņi citādi, tur tad jāpērk ir grāmata vai kaut kāds kurss, vai var arī atrast kādu agstāka līmeņa, kas pazīlēs tev un uztaisīs čanelingu no paša varenā citplanētieša, iztīrīs visus kanālus, iespraudīs čakrās pareizo vibrāciju, un, vispār, Zeme drīz izies caur portālu (jau šņukuru izbāzusi cauri), un tur būs trīņu liesmas, jo var jau arī būt, ka ir divas dvīņu liesmas, ja tu esi augsta ranga.

// Šitais viss man tikko atnāca ar uz augšu izbolītām, baltām acīm. Es viss kratos jau desmit minūtes.