sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 26th, 2023|04:48 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ir taada sunju kategorija - vaukshkjis. Tas parasti ir maza izmeera suns, kas guust prieku, izraadot zveeriigu naidu pret cilveekiem, kas iet garaam vai, veel ljaunaak, naak ciemos pie alfa teevinja - vaukshkja saimnieka. Vaukshkjis domaa, ka ar savu uzciitiigo naidu izpelniisies alfa teevinja atziniibu, kas paarsvaraa nav tiesa, paarsvaraa vinjsh visiem, arii alfa teevinjam, vienkaarshi kriit uz nerviem.
Cilveeku pasaulee vaukshkjim ir prototips - parasti zemas ierindas darbinieks, kas ciitiigi seko reglamentam un izraada naidu pret visiem, kas reglamentu paarkaapj. Instituucija, kuraa vinjsh straadaa, ir alfa teevinjsh un reglaments ir iespeeja izpatikt alfa teevinjam ar vaukshkjeeshanu. Kaa likums, shis darbinieks arii ar niciibu izturas pret citiem darbiniekiem, kuri hierarhijas kaapnees atrodas veel zemaak par vinju. Tas var buut emocionaals apsargs - autostaavvietas dezhurants, autobusa vadiitaajs u.c. Vinjsh aarkaartiigi emocionaali reagjee, ja kaads (nezinaashanas vai apstaaklju deelj) kaadreiz paarkaapj vinja reglamentu. Gribas tad pajautaat: "Vai tad lauliiba tev nav iemaaciijusi kontroleet emocijas? Tavaa vecumaa?"
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]iokaste
Date:November 26th, 2017 - 10:30 am
(Link)
es sabtransā diezgan bieži eju pie vadītāja un lūdzu, lai viņš izsviež ārā bomzi, kas guļ salonā. citi to nedara. vai tas būtu tevis aprakstītais gadījums? jo ne jau man vai bomzim pieder autobuss un faktiski mēs esam līdzīgā stāvoklī, jo es arī nepērku biļeti.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 26th, 2017 - 10:48 am
(Link)
Tevi vinjsh traucee?
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:November 30th, 2017 - 11:27 am
(Link)
laikam jau smird, bet tad jau vai tad nevajadzētu arī tos, kas lieto "smaržas" vai smēķētājus vai visādas apdirsušās tantes ārā mest