sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 11th, 2023|03:22 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Taapat kaa beerni meedz neapzinaati paarbaudiit savu vecaaku psihisko noturiibu (personiibas speeku), taapat arii, cik esmu sapratis, sievietes meedz neapzinaati paarbaudiit viiriesha speeku. Dazhreiz ir situaacijas, kur sieviete aareeji grib, lai viiirietis vinjai piekaaptos, bet vinjas zemapzinja grib, lai vinjsh spiitiigi ietu uz savu meerkji, neskatoties ne uz ko, bet, ja vinjsh piekaaptos, vinjai ar laiku zustu cienja pret vinju un vinja vairs negribeetu buut kopaa.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]pelnufeja
Date:October 11th, 2017 - 03:38 am
(Link)
Tu sievietes uzskati par bērniem attiecībā pret vīriešiem?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 11th, 2017 - 04:17 am
(Link)
Nee, par sievieteem... bet dazhas izpausmes ir liidziigas kaa beerniem. Taa kaa beerni dziivo pilniibaa no emocijaam (jo jaunaaki, jo lielaakaa meeraa) un sievieteem emocijas it kaa dominee vairaak nekaa viirieshiem.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 11th, 2017 - 04:29 am
(Link)
Emocijas = sievishkjaa energjija. Sievietes ir ekstraverti emocionaalas, intraverti logjiskas. Viirieshi - ekstraverti logjiski, intraverti emocionaali. Sievietes ciena tikai tos viirieshus, kuru logjika dominee paar vinju emociju (paarsvaraa, bet ne 100% vienmeer!). Biezhi vinjas to pashas nezin. Vinjas saka, ka grib princi baltaa zirgaa (kas ir teelains labaa puikas apziimeejums) - taadu, kas kalpo vinju emocijaam. Bet tas ir beta nodroshinaataajs nevis alfa miileetaajs. Vinju mezhoniigaa instinktu dalja grib alfa miileetaaju un alfa miileetaajs nekalpo emocijaam, vinja domineejoshaa funkcija ir logjika/gribasspeeks.