sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 13th, 2023|10:44 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Interesanti vai, piemēram, tvnet darbiniekiem, kas apzināti raksta par Trampa kļūdām (kur viņš ir pārteicies, kur sācis pārāk ātri dziedāt himnu utt.), bet neraksta, piemēram, par viņa ekonomiskajiem sasniegumiem (akciju tirgus kāpumu, darbavietu skaita palielināšanos u.c.), nekad neienāk prātā tāda doma kā: ..."un, ja nu mēs esam sliktie? Ja nu mēs esam sliktie, ja mums ir visu laiku jāmelo, lai pierādītu savu taisnību? Ja nu mēs esam sliktāki par Trampu?". Paskatoties apkārt, redzot melīgos, manipulatīvos ģīmjus. Savu priekšnieku, kas saka: "Paga, šitais raksts nekā nenoliek Trampu, šito mēs nevaram publicēt." Viņiem neienāk prātā: "Ja nu es esmu sliktā kompānijā?" - kā pamostoties no rīta svešā dzīvoklī, kur viss izvandīts un 4 vāji pazīstami džeki vēl krāc, atceroties pagājušās nakts vandīšanos Vecrīgā un bēgšanu no apsargiem... "Ja nu es neesmu kopā ar sabiedrības krējumu? Ja nu šī ir slikta kompānija?" Plus klāt, ja tavā pusē ir vardarbīgi zombiji, tukšās slavenības, korumpētie politiķi, islāma ekstrēmisti, visas ļaunās korporācijas utt. Nekad neienāk prātā: "Ja nu es esmu nepareizajā pusē"?
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:June 13th, 2017 - 01:18 pm
(Link)
Neviens cilvēks tā par sevi nedomās, bet nav jau arī vajadzība pēc tik drastiskas sevis šaustīšanas. Pietiek pielietot veselo saprātu un elementāru loģiku. Diemžēl mūsdienās common sense is not common. No vienas puses ir varā iekārtojušies psihopāti (šobrīd far left globālisti), kas dominē politisko naratīvu Rietumu valstīs, no otras cilvēki, kas to visu ēd. Kad tev ikdienā prese sniedz tikai Trampa tvītu salīdzinošo analīzi un politiskie mediji vairāk atgādina privātās dzīves tabloīdus, nevis analizē 'issues', attiecīgi arī vairums normiju, kas neiedziļinās, paliek par tādiem pašiem. Ne tāpēc, ka ļauni, bet tāpēc, ka pavirši.

Ļoti līdzīgi bija padomju laikos vai pašreizējajā Krievijā. Šad tad pie ukraiņu kaimiņa redzu fonā krievu RTR kanālu un tās ir klusās šausmas. Starp debīliem otrā pasaules kara seriāliem, kur rāda varonīgo sarkanarmiešu podvigus, realitātes šoviem un krindžīgiem privātās dzīves talk-šoviem ir ziņu izlaidumi un ''politiskās analīzes'' pārraides, kas ir 100% propaganda, pie tam pompoza un pilna ar atklāti paustu agresiju pret jebkādu opozīciju. Opozīcijas pārstāvji uz šādiem raidījumiem tiek pasaukti tikai priekš tā, lai tos aprietu, apklusinātu un pazemot, tādējādi radot iespaidu, ka viņiem nav nekādu argumentu vai tie ir smieklīgi. Dažreiz pat sāk likties, ka tie ir aktieri, kas noalgoti, lai tēlotu oponentus, jo kuram gan gribētos piedalīties par upuri tādā gangreipā. Pīpl hvajet visu šito un pēc tam nav brīnums, ka 80% mīl Putinu un grib visai pasaulei rādīt kuskinu maķ. Rietumos vēl nav tik traki, bet uz to pusi pakāpeniski iet.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 13th, 2017 - 04:50 pm
(Link)
80% mīl Putinu, lai gan viņa ekonomika balstās tikai uz valsts lielajiem gāzes un naftas resursiem, kuru, ja nebūtu, valsts būtu Āfrikas līmenī. Cilvēkiem pohuj uz ekonomiku, tāpēc viņi ienīst Trampu, kurš dara labu darbu ekonomikā (pēc Ron Paul vārdiem) un mīl Putinu, kurš ir nulle ekonomikā. Faktiski cilvēki ir nemateriālisti, viņiem rūp tikai garīgās vērtības.