sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 24th, 2023|10:11 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ja cilveeki nav izleemushi, par ko balsot, vinji tiecas balsot par paarmainju nevis status quo kandidaatu. Probleema ir, ka Makrons tiek piedaavaats kaa paarmainju kandidaats (paarmainju kandidaats vinjsh ir taads pats kaa Obama). Aptureet nemitiigo musulmanju pluusmu Francijaa vinjsh netaisaas.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:April 24th, 2017 - 01:15 pm
(Link)
Vai tad kāds apgalvojis, ka viņš ir pārmaiņu?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:April 24th, 2017 - 04:45 pm
(Link)
Jaa. Reformu. Vinji zin, ka cilveeki grib reformas, bet arii baidaas iziet no globaalisma. Rezultaataa tiek piedaavaats Obamas tipa reformators. Reformators tikai vaardos, priekshveeleeshanu kampanjaa.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:April 25th, 2017 - 01:14 pm
(Link)
Viņš bija finanšu ministrs pie Holandes un viņa politika nevienam nepatika. Pat, ja franču establišmenta kontrolētā prese viņu izbazūnējuši par reformistu, nedomāju, ka to kāds pērk. Par viņu balso tie, kas negrib nevienu no pārējiem kandidātiem. Tik vien. Un kā viens francūzis teica, - francijā balso par to, kurš vis biežāk pakasti tiek rādīts.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:April 24th, 2017 - 05:07 pm
(Link)
Bet, ja Makrons uzvarēs, es izteikšu pieņēmumu, ka vēlēšanas nebija godīgas un globālisti ir iejaukušies. 500 000 cilvēku ir reģistrējušies divas reizes. Kaut kas man saka priekšā, ka viņi visi 2 reizes balsos par Makronu. Cik vēl jābūt teroraktiem, lai francūži izlemtu, ka kaut kas ir jādara ar šo problēmu? Es ticu, ka lielākā daļa francūžu to nevēlas "aizslaucīt zem paklāja". Es zinu, ka francūžiem ir izplatīta nacionālā pašapziņa. Tīņi, savukārt, Le Pēnu atbalsta gandrīz divas reizes vairāk nekā Makronu. Par makronu balsos visa 8% lielā musulmaņu populācija un droši vien lielākā daļa pārējo imigrantu. Kas man liekas dīvaini. Ja es dzīvotu Francijā kā imigrants, es balsotu par nacionālsitiem tik un tā. Man neskauž, ka citiem ir pašnoteikšanās un pašlepnums. Veiksminieki priecājas par citu veiksmi.