sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 23rd, 2021|02:37 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ir cilveeki, kas laikam nesaprot, kaapeec esmu saacis intereseeties par ASV prezidenta veeleeshanu kampanju. Look: shiis veeleeshanas izshkjirs visas planeetas likteni grandiozaa meerogaa. Lai gan es ticu, ka prezidents nebuus ne Hilarija, ne Tramps, bet kaads cits, piemeeram, Andy Basiago.
Un kad vienreiz mums buus iisti zhurnaalisti? Cik reizes vinji rakstiis vienus un tos pashus melus, ka, piemeeram, Bush, buudams republikaanis, atbalsta demokraati Hilariju Trampa politnekorekto izteikumu deelj? Republikaanji vinju neatbalsta ne jau izteikumu deelj. Vinji nav nekaadas sveetaas dievgosninjas, kas satraucas par paarsteidziigiem izteikumiem, tajaa pashaa laikaa iebruukot Iraakaa, Liibijaa, radot un sponsoreejot ISIS... Kaapeec mees atkal un atkal lasaam zinjaas, ka Trampu neatbalsta IZTEIKUMU deelj?!! Vinju neatbalsta, jo vinjsh ir teicis, ka kjersies pie Federaalaas Rezerves un karjeras politikjiem, tikliidz tiks ieveeleets. Taapeec, ka vinja gjimene jau 50 gadus ir pret New World Order.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:September 23rd, 2016 - 04:26 am
(Link)
kad tad vienreiz būs tās vēlēšanas? liekas jau kādu gadu tas cirks tur iet
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 23rd, 2016 - 09:33 am
(Link)
Novembrii. Amerikaanjiem patiik cirks, par ko tiek izteereets miljardiem dolaaru. Lai neviens, kas nav globaalistu atbalstiits vai miljardieris, nevareetu kljuut par prezidentu.