shrdlu - [entries|archive|friends|userinfo]
shrdlu

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 25th, 2009|11:32 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pēdējās jēgpilnās atmiņas - man ir 6-7 gadi, lauku mazpilsēta, vasara, lec saule, stāvu uz mājas lieveņa un ar baudu ieelpoju spirgto rīta gaisu, zinādams, ka visu dienu braukāšos ar velosipēdu un pasaule šajā mirklī šķiet bezgalīga.
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]apelsiins_
Date:December 26th, 2009 - 12:43 am
(Link)
Beerniiba tomeer bija superiigs laiks, vai ne? It iipashi vasaras, pavadiitas laukos. Prieks lielaas koncentraacijaas un bezruupiiba, kaada meedz buut tikai beerniem. Mums laukos daarzaa bija un joprojaam ir milziigs koks ar staarkju ligzdu. Man vienmeer likaas tik nenormaali forshi pamosties un dzirdeet staarkju klabinaashanu un visas taas vasaras skanjas, iziet samiegojushamies aaraa, siltajaa saulee ar apzinju, ka visa diena, kaa arii visa vasara tiks pavadiita speelees, piedziivojumos ar draugiem, peldoties un darot visas paareejaas forshaas lietas, neuztraucoties ne par ko citu.

Pure happiness
[User Picture]
From:[info]shrdlu
Date:December 26th, 2009 - 12:46 am
(Link)
jā, bet man šķiet, ka tā ir laime, kas rodas no nezināšanas

vai varbūt gluži vienkārši tāda smadzeņu attīstības stadija.. vēlāk tiek ieslēgta nopietnība, kas vajadzīga reālo problēmu risināšanai un nekas no šī vairs nav atgriežams
[User Picture]
From:[info]apelsiins_
Date:December 26th, 2009 - 01:08 am
(Link)
Es pilniigi piekriitu, ka ir taa, kaa tu saki, bet tas jau to sajuutu nepadara par mazaak forshu. Taadai ir jaabuut ideaalajai beerniibai, vai vismaz beerniibas vasarai - bezruupiigai, forshai, trakuliigai, jautrai.

Mees taapat visu atlikusho dziivi peec tam varam uztraukties par to, vai krediitu/hipoteeku speesim nomaksaat, vai izvilksim ar algu, vai kaut kas sanaaks ar to meiteni/sievieti, kas tik nezheeliigi patiik, par to, kaada ir dziives jeega, par politikju debiilajaam izdariibaam, par militaarajiem konfliktiem, par globaalo sasilshanu u.t.t.

Beerni beerniibaa no taa ir maksimaali jaapasargaa. Var jau censties izskaidrot daudz ko, bet katraa zinjaa beerniibu vajag ljaut izbaudiit. Taa ir sveeta lieta.

Es buutu gatavs atgriezties saldajaa nezinaashanaa un jaukajaa beerniibaa any time.