Shelly -

May. 9th, 2009

09:40 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Kaķim sācies pavasaris. Tas nekas, ka patiesībā kaķis mums ir ono, citu skaidrojumu es atrast nevaru.
Trešo rītu pēc kārtas mostos no tā, ka man tiek kosts kājas pirkstos (kaut kas tāds nav darīts no mazas kaķības). Bet šorīt pamodos arī no tā, ka Gizmo no kaut kā šausmīgi drausmīgi nobijās (nu, astrālās būtnes vai veģetatīvā distonija, jūs zinat, vēlāk noskaidrojās,ka tā bija norauta datora pele un apgāzts istabas augs (istabas augi vispār ir pure evil)), un mukdams pārbizoja man pa galvu.
Man gan liekas, ka es uzvedos ne mazāk psihi, tāpēc kaķim tiek visumā piedots. Visiem mums kaut kā tas pavasaris jāpārdzīvo.

(2 comments | Leave a comment)

Comments:

From:[info]susure
Date:May 9th, 2009 - 11:33 am
(Link)
pārbīlis ja kas, nav obligāts.
Mana mamzele, kad ir izmēģinājusi košanu pirkstos, auksta,slapja purniņa iebāzšanu ausī vai nāsī, tad viņa ķeras pie skriešanas.
Viņa nostājas kājgalī un tad pilnā sparā pārskrien man visā garumā pāri. Citreiz savukārt tikai galvai. Tā esmu dabūjusi arī pārplēstu ausi, jo tiešām nav labi, ja kaķis kas pilnā F1pilosta ātrumā skrien pār tavu galvu, precīzi ausī ieliek savu ķepu.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:May 9th, 2009 - 12:18 pm
(Link)
Nē, jāatzīst, līdz šim Gizmo pret seju izrāda cieņu. Var kost un skrāpēt rokās, kājās, plecos vai visur citur, bet sejā - tikai tad, kad ir pilnīgā histērijā.
(Reply to this) (Parent)