Shelly -

Sep. 6th, 2007

01:05 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Man gandrīz nedēļu mājās ir bezmaksas internets.
Pagājušajā mēnesī mans provaideris apvienojās ar Lielo Provaideri, un par šo lielo notikumu ziņoja cedelē, kurā tāpat bija rakstīts, ka turpmāk par internetu jāmaksā nevis kogda papalo, bet atbilstoši provaidera izsūtītajam rēķinam. Samaksāju atbilstoši cedelei par augustu un aizmirsu par šo priecīgo momentu.
Vakar ienāca prātā, ka paveivei, pienācis jau 5. septembris, bet nekādu jaunu apmaksājamu rēķinu es neesmu saņēmusi. Bet internets ir. Nu jau 5 dienas pilnīgi par baltu velti.
Un tā nu šodien, es, trakā sieviete, ņemu telefonu un zvanu provaiderim, lai noskaidrotu, kas noticis un kāpēc viņi negrib manu naudu un kad šajā jautājumā kaut kas varētu mainīties. Pelīte otrā galā mani mierina, ka rēķinu noteikti izsūtīšot nākošajā nedēļā, bet ja es samaksāšot arī pēc divām nedēļām, nekas slikts nenotikšot.
Es pat nevaru saprast, kurš no mums ir trakāks - provaideris, kas savu preci piegādā par baltu velti, vai es, klients, kas par visām varītēm laužas maksāt. Tādu tādu atrod, laikam tā tas saucas.

(1 comment | Leave a comment)

Comments:

From:[info]necro
Date:September 6th, 2007 - 08:15 pm
(Link)
gadās
man apollo/ltk atsūtīja rēķinu un pēc tam kkādu pārrēķinu
es godīgi samaksāju ar domu ka ja nākammēness vēl sūtīs rēķinu es sūdzēšos. rezultātā mēņesis bez maksas un vēl 5 lati avansā nākamajam rēķinam ;-]]
(Reply to this)