Shelly -

Jul. 30th, 2007

09:40 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Pēc vairāk nekā mēneša pārtraukuma atkal esmu kļuvusi par meiteni ar pumpi somā. Kopš piešāvos mikroautobusu sarakstam, un par 35 santīmiem nokļuvu darbā pusstundas laikā, nebiju spējusi dabūt savu pakaļu uz velosipēda.
Protams, es nebūtu es, ja no rīta nenovestu vīru ar savu velo epopeju līdz baltām pelītēm (te pazudušas velo ķēdes atslēgas, te izlaidusies riepa, te vēl nez kas, un viena es ar to netieku galā, vē-vē-vē, nekādā gadījumā, skrienam pa dzīvokli un skaļi bļaujam pārauguša bēbja balsī, līdz vīrs neatrod atslēgas, nepiepumpē riepas, nepaglauda galviņu un nepabaro mani ar šokolādes konfekti).
Bet vissmalkāko joku ar mani izstrādāja Dienvidu tilts - gājēju celiņi, pa kuriem es parasti minos Stahanoviešu tiltā, ir pa pusei nojaukti, un pēc abu ceļa pušu inspekcijas dabūju mīties augšā tiltā kā auto, smagajiem gar ausīm šņācot. Kad biju jau tikusi pāri pusei, vecāks velo vīrs man jautri māja, bet es tikai iedomājos, cik pārsteigts viņš būs pēc 15 metriem, redzot, ka gājēju ceļš, pa kuru viņš brauca, beidzas kaut kur starp nebūtību un pretējā virzienā braucošu mašīnu gūzmu.

(3 comments | Leave a comment)

Comments:

From:[info]divi_g
Date:July 30th, 2007 - 06:11 pm
(Link)
Šturmēt Slāvinieku pa braucamo daļu ir drosmīgi, es laikam neriskētu. Cik ir pāris reizes gadījies tur braukt, esmu izvēlējies labāk nest riteni pāri sliedēm, tur to sliežu ceļu ir bik mazāk, nekā tālāk.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:July 30th, 2007 - 08:11 pm
(Link)
Braucot no Daugavmalas tas vēl ir okei, vismaz šobrīd. Bet pretējā virzienā - mama Leone... Nav luksofora, kas ļautu man mierigi iebraukt joslā, ir drausmīgi korķi, pilni ar histēriskiem vadītājiem, un tīri fiziski nav vietas, kur braukt (visi griežas uz manu pusi un spiežas pie pašas apmales). Mani nolamāja jau tad, kad tikli braucu pāri gājēju pārejai,tāpēc atapakļceļā tiešām stiepu pāri sliedēm, bet man vienkārši fiziski nav spēka savu riteni nest rokās.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]divi_g
Date:July 30th, 2007 - 08:49 pm
(Link)
Mhm, pēcpusdienās tas virziens ir čau galīgi. Un šodien vispār izskatījās piesprūdis vairāk nekā parasti.
(Reply to this) (Parent)