Shelly - Post a comment

Nov. 4th, 2005

[info]honeybee

02:45 pm

Jā, es ilgi valdījos, bet neizturēju :) K-kā vislaik sanāk cilvēkus apvainot, izsakot savu viedokli, tāpēc cenšos atturēties (kā redzi, ne īpaši veiksmīgi).
Nez, man no tiem rakstiem ir radies iespaids, ka vecāki pat ļoti labi kuļas paši, paši uzslej būdiņas, izturas pret bērniem pietiekami labi, lai bērni paši atteiktos iet uz internātskolu (nav pat runa par bērnu namu!), bet visu traci sacēla prese/komentētāji/politiķi, mēģinot izrādīt savu līdzjūtību - kas, protams, ir labi, bet šajā gadījumā tas tiek darīts bezmaz vai pret cilvēku gribu. Rezultātā viņi paši ir diezgan idiotiskā situācijā - no vienas puses, viņiem kaut ko piedāvā, viskautko dāvina utt., bet, no otras puses, viņi tak paši grib izvēlēties, kur un kā dzīvot. Pieņemt dāvanu, lai cik labdarīga tā arī nebūtu, nav obligāti.
Līdzīgi būtu tad, ja, piemēram, man piedāvātu uztaisīt ūberkruto plastisko operāciju - pamatot tās nepieciešamību droši vien varētu ;), es atteiktos, un dāvinātājs droši vien apvainotos & uzskatītu mani par nepateicīgu kretīnu. Un pēc tam varētu bļaustīties pa visiem mēdijiem, ka šitā te radība ne tikai atļaujas staigāt ar esošo fasādi, bet pat noraida plastisko operāciju, nu vai nav nekauņa! Parandžā tādu!!!

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.