Shelly - Post a comment

Jun. 29th, 2023

[info]polija

09:41 pm

Bet nu būtībā vissvarīgākās ir burtiski pirmās pāris dienas. Pēc tam jau, ja pārāk stipri nesāp, var sākt kustēt, bet nu vēlams ar elastīgo saiti un/vai kaut ko, kas to potīti drusku "satur" un neļauj saitēm vēlreiz ne tā pastiepties. Tai pašā TonusElast var painteresēties..
Viss atkarīgs, cik stipri satraumēta, cik stipri sāp. Man ir bijis, ka šķiet pēc neveiksmīgākas piezemēšanās, ka būs dirsā, bet nejūtu vairs nākamjā dienā gandrīz neko, un ir bijis, ka burtiski neveiksmīgi nokāpju pāri 2iem pakāpieniem pa trepēm, bet tas, ka turpināju ceļu un vēl dažus km ar to kāju nostaigāju, noveda pie tā, ka es nedēļu to pēdu pie zemes nevarēju vispār pielikt. Pat pie ārstiem pēc 4 dienām aizspēros. Un tur man visu pārbaudīja, sabilēja un ieteica - "neatbalstieties uz tās kājas" (as if I could) :D
Es jau biju kosmosā no sāpēm no domas vien, ka to pēdu varētu netīšām pie zemes pielikt, jo sāpēja toreiz vienkārši abnormāli - pirmo reizi dzīvē šķiet pretsāpju zāles dzēru - kaut kādu analgīnu vai tml, jo citādi pat nekustīgi nosēdēt nevarēja..

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.